Με αμείωτο… ρυθμό συνεχίζεται η δράση στο πρωτάθλημα της Super League συνεχίζεται. Στην Τρίπολη ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Αστέρα Τρίπολης, για την 4η αγωνιστική.  Ο Ολυμπιακός μπήκε για να πάρει το τρίποντο και να πάει με ηρεμία στην δύσκολη εβδομάδα που ακολουθεί με Φενερμπαχτσέ και Παναθηναϊκός. Το γρήγορο γκολ και το λάθος του Παπαδόπουλου του […]

Με αμείωτο… ρυθμό συνεχίζεται η δράση στο πρωτάθλημα της Super League συνεχίζεται. Στην Τρίπολη ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Αστέρα Τρίπολης, για την 4η αγωνιστική. 

Ο Ολυμπιακός μπήκε για να πάρει το τρίποντο και να πάει με ηρεμία στην δύσκολη εβδομάδα που ακολουθεί με Φενερμπαχτσέ και Παναθηναϊκός. Το γρήγορο γκολ και το λάθος του Παπαδόπουλου του έκαναν πολύ εύκολο το έργο του. Στην συνέχεια ο Μάρτινς με τις αλλαγές που έκανε διαχειρίστηκε την υπέρ του κατάσταση.

Πολύ θετικό το συνεχιζόμενο σκοράρισμα του Τικίνιο, αλλά και η καλή παρουσία του Αγκιμπού Καμαρά.

Από νωρίς πήρε κεφάλι στο σκορ ο Ολυμπιακός,

Υποδειγματική σέντρα του Καμαρά, ασίστ ακριβείας με κεφαλιά ο Μασούρας και ο Τικίνιο στην κίνηση θα στοπάρει και απευθείας θα εκτελέσει τον κίπερ του Αστέρα.

Ο Αστέρας προσπάθησε να αντιδράσει γρήγορα, αλλά το γκολ που πέτυχε

Ντουμπλάρει τα γκολ ο φιλοξενούμενος στο 17ο λεπτό. Αλλά σύμφωνα με υπόδειξη του VART το γκολ ακυρώθηκε. Πιο μπροστά βρέθηκε ο Σίτο.

Ο Αγκιμπού Καμαρά τη σέντρα-σουτ, ο Παπαδόπουλος αντι να πιάσει την μπάλα, την έστειλε στην εστία του. Τραγικό λάθος του τερματοφύλακα των γηπεδούχων και το 0-2.

Μετά το 0-2 πήρε μέτρα στο γήπεδο ο Αστέρας, αλλά δεν μπορούσε να απειλήσει του Ολυμπιακού που ήταν καλά οργανωμένος πίσω από την μπάλα.  Οι γηπεδούχοι δεν μπορούσαν να βρουν διαδρόμους για να γίνουν επικίνδυνοι..

Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός 0-2 (hls)

Ο Πέδρο Μαρτίνς εστίασε στην καλή διαχείριση του σημερινού αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης από τους παίκτες του

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ