Φωτιά έχει πάρει το ισπανικό πρωτάθλημα, κυρίως για τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη

Φωτιά έχει πάρει το ισπανικό πρωτάθλημα, κυρίως για τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη και το μενού της 26ης αγωνιστικής ήταν συναρπαστικό, με την ενδιαφέρουσα αναμέτρηση ανάμεσα σε Σεβίλλη και Μπέτις.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν από νωρίς δαιμονισμένα στο παιχνίδι και έψαξαν ένα γρήγορο γκολ. Με την άμυνα της Μπέτις πάντως να προβάλει αντίσταση. Χωρίς όμως να μπορεί να κρατήσει το 0-0 για ένα ημίχρονο. Παράβαση πέναλτι στο 39ο λεπτό. Και ο Ιβάν Ράκιτιτς με κρύο αίμα δεν αστόχησε από τα 11 βήματα.

Το 1-0 ήταν γεγονός και οι γηπεδούχοι είχαν το απόλυτο πλεονέκτημα, κόντρα σε μια ομάδα που “ξεθάρρεψε” περισσότερο όταν πλέον κλήθηκε να σκοράρει για να ξαναμπει στο ματς.

Ο Ελ Χανταντί έγραψε στο 2ο μέρος το 2-0 για τους γηπεδούχους. Που έφτασαν στη νίκη άνετα, παρά το 2-1 που σημείωσε στο φινάλε η Μπέτις.

ΣΕΒΙΛΛΗ: Μπόνο, Νάβας, Φερνάντο, Ντιέγκο Κάρλος (46′ Γκούντελι), Ακούνια (81′ Αουγκούστινσον), Χορδάν (76′ Τόρες), Ντιλέινι, Ράκιτιτς, Κορόνα, Εν-Νεσιρί (82′ Μιρ), Γκόμες (30′ Μουνίρ)

ΜΠΕΤΙΣ: Μπράβο, Μπεγερίν, Μπάρτρα, Ρουίθ, Μορένο, Ροντρίγκεθ (77′ Ακουόκου), Καρβάλιο, Κανάλες, Φεκίρ (46′ Χοακίν), Τέγιο, Ιγκλέσιας (70′ Ζοσέ)

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Σεβίλλη

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ