Για την 9η αγωνιστική της  Basket League,η ΑΕΚ υποδέχθηκε τον Προμηθέα με στόχο μία νίκη ανάσας ενόψει συνέχειας. Με κορονοϊό σε μέλος της ομάδας και με τον Νίκο Παππά να έχει θλάση, η Ενωση κατέβηκε με προβλήματα. Έχοντας πάντα το μυαλό της στον Γέλοβατς, ο οποίος παλεύει για την ζωή του.  Ήταν το ντέρμπι της […]

Για την 9η αγωνιστική της  Basket League,η ΑΕΚ υποδέχθηκε τον Προμηθέα με στόχο μία νίκη ανάσας ενόψει συνέχειας. Με κορονοϊό σε μέλος της ομάδας και με τον Νίκο Παππά να έχει θλάση, η Ενωση κατέβηκε με προβλήματα. Έχοντας πάντα το μυαλό της στον Γέλοβατς, ο οποίος παλεύει για την ζωή του. 

Ήταν το ντέρμπι της αγωνιστικής, και πραγματικά δικαίωσε όσους περίμεναν σκληρή μάχη.

Η ΑΕΚ κέρδισε τον οριακό αγώνα εξαιτίας του πολύ καλού Μπράιαν Ανγκόλα. Ο Προμηθέας σπατάλησε τις ευκαιρίες που είχε στο φινάλε για να πάρει τον αγώνα, και να μην μείνει στις καλές εντυπώσεις.

Ένα ανοιχτό τρίποντο του Φλιώνη έδειξε να γέρνει την ζυγαριά υπέρ της ΑΕΚ (79-74 στο 38′), καθώς ο Προμηθέας είχε τις ευκαιρίες του, αλλά πρώτα ο Σβαρτς έκανε βήματα και στη συνέχεια ο Ρέι άσχημο σουτ για να σκοράρει ο Χάμερ για το 81-77 που έκρινε τον αγώνα.

ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Πουρσανίδης, Τζιοπάνος, Θεονάς

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 25-22, 52-43, 67-63, 81-77

 Το buzzer-beater του Πετρόπουλου

 Το καθοριστικό καλάθι του Χάμερ

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ελλάδα

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Προμηθέας

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ