Με αμείωτο… ρυθμό συνεχίζεται η δράση στο πρωτάθλημα της Super League.  Αγώνας με ξεκάθαρο φαβορί στο ΟΑΚΑ μεταξύ ΆΕΚ και Λαμία, που είχε βάλει τα δύσκολα στον Ολυμπιακό. Νίκη και μόνο νίκη έψαχνε η ΑΕΚ μετά το στραβοπάτημα με τον ΟΦΗ. Πέταξε το πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο αν και τα βρήκε δύσκολα με την […]

Με αμείωτο… ρυθμό συνεχίζεται η δράση στο πρωτάθλημα της Super League.  Αγώνας με ξεκάθαρο φαβορί στο ΟΑΚΑ μεταξύ ΆΕΚ και Λαμία, που είχε βάλει τα δύσκολα στον Ολυμπιακό.

Νίκη και μόνο νίκη έψαχνε η ΑΕΚ μετά το στραβοπάτημα με τον ΟΦΗ. Πέταξε το πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο αν και τα βρήκε δύσκολα με την άμυνα της Λαμίας, ο Αραούχο βρήκε την λύση στο πρόβλημα. Κρατάει την νίκη και τα υπόλοιπα θα πρέπει να τα δουλέψει ο Μιλόγεβιτς.

Στο πρώτο ημίχρονο ΑΕΚ ήταν κυρίαρχη και είχε πλήρη πρωτοβουλία, αλλά τις έλειπαν οι καλές συνεργασίες στην τελική για να βρει ένα γκολ. Η Λαμία πατούσε πολύ καλά, με σταθερότατη ανασταλτική λειτουργία και σκληρό παιχνίδι στα όρια.. Δεν επέτρεψε στην Ένωση να βγάλει καλές στιγμές.

Η Λαμία αρχές του δευτέρου ημιχρόνου έψαξε να κάνει την ζημιά, αλλά μετά ο αγώνας άρχισε να γίνεται μονόπλευρο για την γηπεδούχο. Λυτρωτής ο Αραούχο που έδωσε το προβάδισμα νίκης.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ