Δύσκολες στιγμές για την Ένωση. Σε όμιλο 4 ομάδων με τρεις ομάδες να προκρίνονται η ΑΕΚ αποκλείστηκε μία αγωνιστική πριν το τέλος καθώς έχασε και στον «τελικό» από την ουγγρική Φάλκο με 83-89. Σε μία μέρα που δεν θα ξεχαστεί, καθώς αποσύρθηκε η φανέλα του αδικοχαμένου Στέφαν Γέλοβατς, η ΑΕΚ γνώρισε έναν οδυνηρό αποκλεισμό. Μπορεί […]

Δύσκολες στιγμές για την Ένωση. Σε όμιλο 4 ομάδων με τρεις ομάδες να προκρίνονται η ΑΕΚ αποκλείστηκε μία αγωνιστική πριν το τέλος καθώς έχασε και στον «τελικό» από την ουγγρική Φάλκο με 83-89.

Σε μία μέρα που δεν θα ξεχαστεί, καθώς αποσύρθηκε η φανέλα του αδικοχαμένου Στέφαν Γέλοβατς, η ΑΕΚ γνώρισε έναν οδυνηρό αποκλεισμό.

Μπορεί οι τρεις από τις τέσσερις ομάδες να περνούν στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, ωστόσο η «Ένωση» την πάτησε από τους άσημους αντιπάλους της και την τελευταία αγωνιστική δεν θα έχει βαθμολογικό κίνητρο.

Οριστικά τέταρτη η ΑΕΚ, που έχει ρεκόρ 1-4, ενώ η Φάλκο πέρασε στην κορυφή του γκρουπ με 4-1. Για τον «δικέφαλο» ξεχώρισαν οι Μπράιαν Ανγκόλα (22π, 7ρ), Έρικ Γκρίφιν (24π, 7ρ) και Νίκος Παππάς (13π, 3ασ). Κορυφαίοι των νικητών ήταν οι Μπένεντεκ Βαράντι (20π, 12ασ), Ζόλταν Περλ (18π) και Άκος Πέλερ (11π, 15ρ).

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Basketball Champions League

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ