Το Top Chef ήταν (σύντομα θα είναι παρελθόν)  μια νέα παραγωγή του γνωστού μας Ατζούν από το survivor. Ξεκίνησε για να χτυπήσει το MasterChef αλλά τελικά ήταν σκέτη απογοήτευση, και βλέπουμε καθημερινά τα πολύ χαμηλά νούμερα.

Πλέον η τηλεθέαση είναι εντελώς απογοητευτική και είναι μόνιμα κάτω από 3%. Όλοι στην παραγωγή τραβάνε τα μαλλιά της

Οι κριτές δεν μπορούν να δώσουν το κάτι παραπάνω στον διαγωνισμό του Top Chef αλλά από την άλλη και οι παίχτες δεν έχουν καταφέρει να έρθουν κοντά με το τηλεοπτικό κοινό.

Από την άλλη  ούτε οι ανταγωνιστές τους στον ΑΝΤ1  Game Of Chefs, ανεβαίνουν και είναι μόνιμα κατω από το 10%. Και εκεί ο ΑΝΤ1 παίρνει μέτρα άμεσα.

Ο Τούρκος παραγωγός αφού αξιολόγησε την κατάσταση πήρε την απόφαση να κατέβει άμεσα το ριάλιτι.  Πρότεινε στον ΣΚΑΙ να βάλει κάτι άλλο στην θέση του μέχρι να βγει το Survivor.

Στο κανάλι είχαν δώσει μια μικρή διορία, αλλά βλέποντας ότι η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη αποφάσισαν να κατέβει ο μαγειρικός διαγωνισμός.

Στις 28 Οκτωβρίου θα γίνει ο μεγάλος τελικός.  Το κατεβάζουν με συνοπτικές διαδικασίες.

Μια ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΑ για τον ΣΚΑΙ, αλλά και μια μεγάλη ήττα του “Βασιλιά” των ριάλιτι Ατζούν Ιλιτζαλί.

Όπως μάθαμε στην θέση τους θα μπουν ταινίες, και το The Voice που από δύο ημέρες την εβδομάδα θα πάει στις τρεις.

Επίσης θα τρέξουν πολύ οι διαδικασίες έτσι ώστε να ανεβεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα το Survivor.

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις για το αγαπημένο σας ριάλιτι ή αγαπημένη σειρά και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ: (ΚΛΙΚ)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr