Το Top Chef είναι η νέα παραγωγή του γνωστού μας Ατζούν από το survivor. Ξεκίνησε για να χτυπήσει το MasterChef αλλά προς το παρόν ψάχνονται για τα πολύ χαμηλά νούμερα.

Πλέον τα νούμερα είναι εντελώς απογοητευτικά και έχει αρχίσει να σταθεροποιείται στο 5% και όλοι στην παραγωγή τραβάνε τα μαλλιά της

Οι κριτές δεν μπορούν να δώσουν το κάτι παραπάνω στον διαγωνισμό του Top Chef αλλά από την άλλη και οι παίχτες δεν έχουν καταφέρει να έρθουν κοντά με το τηλεοπτικό κοινό.

Χθες έκαναν πρεμιέρα οι ανταγωνιστές τους στον ΑΝΤ1  Game Of Chefs. Το μόνο καλό για τον ΣΚΑΙ ήταν ότι και το άλλο ριάλιτι δεν πήγε καθόλου καλά.

Game of Chefs Spoiler: Η πρεμιέρα και τι είδαμε

Στην Αθήνα από χθες το βράδυ ο Ατζούν για να πάρει την κατάσταση στα χέρια του. Θα έχει πολλες επαφές με την παραγωγή, αλλά και με το κανάλι για να προσπαθήσει να αλλάξει την κατάσταση.

Αρχικά σκέφτεται να βάλει ως γκεστ τον Τούρκου αναγνωρισμένο διεθνώς ΣΕΦ Νουσρέτ για να δώσει μια ώθηση στον διαγωνισμό. Ένα πρόσωπο πολύ τηλεοπτικό που ανεβάζει επίπεδο τον ριάλιτι. Σας το είχαμε πει πριν ξεκινήσει ότι ο Νουσρέτ είναι από τους κρυφούς άσους του Τούρκου παραγωγού και θα τον αξιοποιούσε στην πορεία.

Θα κάνει όμως και αλλαγές τομές.

Το σίγουρο είναι ότι αυτή η τριάδα των ΣΕΦ στην επικοινωνία δεν τα έχει πάει καθόλου καλά. Αλλά και σε επίπεδο παιχτών δεν έχουμε 3-4 παίχτες που να είναι σημείο αναφοράς και να κάνουν αυτο που λέμε γκελ στον κόσμο.

Να ετοιμαζόμαστε για ορισμένες εντυπωσιακές προσθήκες παιχτών, που θα δώσουν ζωή στο σπίτι του Top Chef.

Φυσικά θα ανέβει και η ίντριγκα που δεν παίζει μέχρι τώρα. Βλέπουμε απλά ένα συγκεκριμένο μοτίβο από δοκιμασίες χωρίς τις εκπλήξεις που περιμένει ο κόσμος.

Ένας παρουσιαστής ίσως να πάρει πάνω του την κατάσταση επικοινωνιακά, και οι ΣΕΦ να μείνουν καθαρά στην κουζίνα, θα λέγαμε εμείς.

Σύντομα θα έχουμε εξελίξεις.

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις για το αγαπημένο σας ριάλιτι ή αγαπημένη σειρά και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ: (ΚΛΙΚ)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr