Συναρπαστική μονομαχία ανάμεσα σε Μαρία Σάκκαρη  και Μαρίνα Ζανέβσκα για το Parma Ladies Open.

Συναρπαστική μονομαχία ανάμεσα σε Μαρία Σάκκαρη  και Μαρίνα Ζανέβσκα για το Parma Ladies Open. Το παιχνίδι διεξήχθη στο πλαίσιο των προημιτελικών της διοργάνωσης.

Το Νο7 του κόσμο τέθηκε αντιμέτωπο για δεύτερη φορά με το Νο97. Μοναδική μεταξύ τους μονομαχία το μακρινό 2016 στα προκριματικά του Wimbledon, εκεί που η Σάκκαρη επικράτησε με 2-1.

Η Μαρία Σάκκαρη για να προκριθεί ως τα προημιτελικά έπρεπε να επιβληθεί πρώτα της Ουκρανής Μπέιντλ και έπειτα της Ρους από την Ολλανδία.

Η Μαρία έχασε το πρώτο σετ με 2-6, με την Ζανέβσκα να είναι ανώτερη σε όλο το διάστημα των games, και να δείχνει πως έχει μεγαλύτερη συγκέντρωση.

Η Σάκκαρη κλήθηκε λοιπόν από νωρίς να αντιδράσει, ούσα στα σκοινιά, και να κάνει και πάλι, όπως στο προηγούμενο παιχνίδι την ανατροπή.

Στο δεύτερο σετ η Μαρία απάντησε. Με γρήγορα games έφτασε στο 4-1 και έμοιαζε να καθαρίζει το σετ. Η Ζανέβσκα όμως μείωσε και χρειάστηκε να μοχθήσει εν τέλει για να φτάσει στο 6-4 που της έδωσε το 1-1 και την ευκαιρία να ξαναμπει στο ματς.

Και αυτό ακριβώς έκανε. Καθώς πήρε με 6-4 το τρίτο σετ και επικράτησε με 2-1 σετς της Ουκρανής. Έτσι προκρίθηκε στους “4”  όπου θα αντιμετωπίσει την Ντάνκα Κόβινιτς.

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τένις

Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ