Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες το απλό σουβλάκι θα ξεπεράσει τα 4 ευρώ. 

Ανεβαίνουν όλα και μαζί φυσικά και το έτοιμο φαγητό. Εκεί που πονάει περισσότερο ο Έλληνας. Πιτόγυρο, σουβλάκι και τα υπόλοιπα γρήγορα φαγητά έχουν πάρει την ανηφόρα. Αλλά στο τέλος θα ψάχνουν τους πελάτες με το κιάλι. Γιατί η ανεργία, οι χαμηλοί μισθοί εξακολουθούν να είναι ΄’όπως τα ξέραμε.

Σε κλοιό ανατιμήσεων έχει εισέλθει πλέον το σύνολο της οικονομίας. Οι αυξήσεις γίνονται περισσότερο εμφανείς και οι καταναλωτές καλούνται να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη. Ακόμα και το σουβλάκι αυξάνεται, καθώς αυξήσεις παρατηρούνται και στην τιμή του κρέατος.

Αύξηση έως και 40% έχει πάρει το σουβλάκι στη Θεσσαλονίκη, και πλέον πλησιάζει τα 4 ευρώ. Οι ανατιμήσεις στις πρώτες ύλες αναπόφευκτα οδηγούν σε ένα ράλι ανόδου χωρίς τέλος, λένε οι επιχειρηματίες της εστίασης.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες το απλό σουβλάκι θα ξεπεράσει τα 4 ευρώ.

Αν πάμε σε άλλες γεύσεις τότε μία τυρόπιτα θα την βρίσκουμε στα 2,50.

Οι αυξήσεις στα καύσιμα και τις πρώτες ύλες συμπαρασύρουν προς τα πάνω και τις τιμές. Το ηλιέλαιο έχει ξεφύγει, που λόγο Ουκρανίας τραβάει την ανηφόρα.

Και έτσι όμως το αγαπημένο φαγητό των φοιτητών και των εργαζόμενων έχει πάψει πια να είναι η φτηνή λύση που γεμίζει το στομάχι.

Είναι και οι περισσότεροι που αφορμή ψάχνουν να ανεβάσουν τις τιμές. Τώρα που την βρήκαν, άντε να τους μαζέψεις.

Τελικά θα τα τρώνε μόνοι τους, και ας κάνουν και ντελίβερι στην βουλή που εκεί δεν έχουν οικονομικό πρόβλημα όπως πάντα, από σύστασης του Ελληνικού κράτους.
Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Απόψεις

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Συνταγές

Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ