Αυτό το μαγικό που έκανε ο Κάρλος Τατάι (Reale Avintia) θα έπρεπε να του δίνει απευθείας εισιτήριο για το MotoGP. Να μπαίνεις σε στροφή, με ταχύτητα άνω των 200 χιλιομέτρων την ώρα, και να βλέπεις τον προπορευόμενο Στέφανο Νέπα στην μπροστινή του ρόδα…… Είναι για να το δείχνουν σε εκπαιδευτικά σεμινάρια των νεών, και να το […]

Αυτό το μαγικό που έκανε ο Κάρλος Τατάι (Reale Avintia) θα έπρεπε να του δίνει απευθείας εισιτήριο για το MotoGP. Να μπαίνεις σε στροφή, με ταχύτητα άνω των 200 χιλιομέτρων την ώρα, και να βλέπεις τον προπορευόμενο Στέφανο Νέπα στην μπροστινή του ρόδα…… Είναι για να το δείχνουν σε εκπαιδευτικά σεμινάρια των νεών, και να το βλέπουμε και όλοι εμείς και να μας φτιάχνει!

Τo πρόγραμμα στο Bugatti Circuit of Le Mans, για αυτό το τριήμερο άρχισε με τις πρώτες ελεύθερες δοκιμές του Moto3. Υπό βροχή, με θερμοκρασία 14 βαθμούς Κελσίου -στην άσφαλτο ήταν 14- και με ομίχλη. Ο συνδυασμός εξέλιξε τη διαδικασία σε ρεσιτάλ πτώσεων. Από τους 31 αναβάτες που μπήκαν στην πίστα, οι 14 βρέθηκαν στο έδαφος σε 40 λεπτά που ‘κράτησε’ η δοκιμή. Συνολικά οι πτώσεις ήταν 16. Ο ελιγμός του Κάρλος Τατάι (Reale Avintia), προκειμένου να μην πατήσει τον Στέφανο Νέπα (Aspar Team) και να μη συγκρουστεί με διερχόμενους οδηγούς, είναι από αυτούς που κανονικά θα έπρεπε να δίνουν απευθείας πρόκριση στo MotoGP. Ο marshall Φλόριαν Χόντεμπουργκ δικαιολόγησε μόνο το μεροκάματο, από την εναρκτήρια διαδικασία του τριημέρου, με την επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης να ‘δίνει’ μια από τις λήψεις της κάμερας που ‘χε πάνω του. Θα ήθελα να δεις και τι άλλο έγινε πρωί, πρωί. 

Ο marshall Φλόριαν Χόντεμπουργκ δικαιολόγησε μόνο το μεροκάματο, από την εναρκτήρια διαδικασία του τριημέρου, με την επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης να ‘δίνει’ μια από τις λήψεις της κάμερας που ‘χε πάνω του.

Θα ήθελα να δεις και τι άλλο έγινε πρωί, πρωί.

 

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για MotoGP

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Motor Sports

Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΑΟ: Χαμογελά εν όψει “κρας τεστ” με ΠΑΟΚ, ο Ιβάν!
Super League

ΠΑΟ: Χαμογελά εν όψει “κρας τεστ” με ΠΑΟΚ, ο Ιβάν!