Νίκλας Ελίασον – Αυτή την στιγμή αποτελεί τον Νο1 μεταγραφικό στόχο της ομάδας. Ο Μιλόγεβιτς τον υπολογίζει πολύ για το χτίσιμο της νέας ομάδας, και απο την πλευρά της διοίκησης υπάρχει η πρόθεση να αποκτηθεί ο ποδοσφαιριστής.’

Ο ποδοσφαιριστής είναι έτοιμος να μπει στο αεροπλάνο για Αθήνα και να υπογράψει, αφού του αρέσει η ΑΕΚ, και η πρόταση που του έγινε. Ο μάνατζερ Φεντερίκο Παστορέλο που εκπροσωπεί τον ποδοσφαιριστή είναι από την αρχή θετικός, και τι μένει λοιπόν;

Μα φυσικά η ομάδα του η Νιμ.

«Το γινάτι βγάζει μάτι»

Η Γαλλική ομάδα ξεκίνησε με 3 εκ και ο Μελισσανίδης με 1,5 εκ. Αρνητική η απάντηση.

Η ΑΕΚ πήγε κοντά στα 2 και η Νιμ είπε 3 εκ, αλλά ουσιαστικά ψάχνει τα 2,3 – 2,5. Αυτά είναι καραντί που σας λέμε.

Όταν εμείς είπαμε οριστικά κλείδωσε και έρχεται ο ποδοσφαιριστής, σας γράφαμε για προσφορά από την ΑΕΚ πάνω από τα 2 εκ. Για την ακρίβεια στα 2,3 εκ. Εκεί θα κλείσει τελικά.

Τι μας θυμίζει, τι μας θυμίζει. Μα τον Αραούχο. Ακριβώς το ίδιο σκηνικό είχαμε και για 300 χιλιάδες ευρώπουλα χάθηκαν τόσες ημέρες.

Ξέρουμε πολύ καλά ότι ο Ιδιοκτήτης της ΑΕΚ έχει ένα θέμα στα παζάρια, και μπορεί να κολλήσει μια μεταγραφή στις λεπτομέρειες. Όπως με τον Αραούχο παιζόταν ένα παιχνίδι υπομονής, και τελικά με καθυστέρηση μεν, αλλά ήρθε δε. Στο τέλος ο Ελίασον θα πετάξει για Αθήνα, και θα έχουμε καλό τέλος.

Δεν θα την χαλάσει την μεταγραφή για 200 – 300 χιλιάδες ευρώ ο “Τίγρης“. Αν το κάνει τότε σηκώνουμε τα χέρια ψηλά.

Η εκτίμηση μας δεν αλλάζει. Τα τυπικά μένουν πλέον για να γίνει και επίσημο.

Τα όσα είπε ο πρόεδρος της Νιμ ότι δεν θα τον πουλήσουν, είναι εύκολο να καταλάβει κανείς ότι είναι ένα μέσο πίεσης προς την πλευρά του δικεφάλου. Απλά ο Ρανί Ασάφ (πρόεδρος της Νιμ) περίμενε μεγαλύτερη την 2η προσφορά, και όταν είδε να είναι κάτω από 2 εκ το γύρισε σε μια πιο σκληρή στάση.

Έτσι είναι οι μεταγραφές. Παζάρι, και υπομονή. Εκτός και αν ανοίξεις το πορτοφόλι και τα σκάσεις με την μία….