Ο Γκάρι Ροντρίγκες «επιστρέφει» στο προσκήνιο. Καθώς ο μάνατζέρ του ψάχνει ομάδα στην Ελλάδα για να τον… πάρει από τη Σαουδική Αραβία. Μάλιστα, ήδη βρίσκεται σε επαφή με μία μεγάλη ομάδα της Superleague.

Πιο συγκεκριμένα, ο Παναθηναϊκός εξετάζει την περίπτωση του παίκτη, ώστε να κάνει το μεγάλο μπαμ. Μάλιστα έχουν γίνει ήδη οι επαφές με τον μάνατζερ του παίκτη. Ο οποός τόνισε πως ο πελάτης του είναι με το ενάμισι πόδι εκτός ομάδας, και όποτε θέλει αποχωρεί.

Ο παίκτης εχει συμβόλαιο ως το 2023 με την Αλ Ιτιχάντ. Όμως δεν είναι και πολύ σταθερή η θέση του στην ομάδα.

Ο 30χρονος εξτρέμ θέλει να αποχωρήσει απο την Ιτιχάντ και να επιστρέψει στην Ευρώπη. Σύμφωνα με πηγαδάκια μάλιστα, ο παίκτης φημολογείται πως είναι ήδη ελεύθερος, από την 31η Αυγούστου.

Το όνομα του παίκτη είχε παίξει πολύ δυνατά για τον Ολυμπιακό . Όμως δεν προχώρησε.

Η πλευρά του παίκτη όμως συνεχίζει τις επαφές με ελληνικές ομάδες. Οι οποίες ενδιαφέρονται για την περίπτωση του παίκτη ως ελεύθερο. Η μία από αυτές, και μάλιστα με την καλύτερη προσφορά προς τον παίκτη είναι ο Παναθηναϊκός! Με τον Αλαφούζο να θέλει να κάνει το μεγάλο ΜΠΑΜ!

Τον Γενάρη του 2017 ο Γκάρι Ροντρίγκες πουλήθηκε αντί 3.500.000 απο τον ΠΑΟΚ στην Γαλατά.

Ενώ τον Γενάρη του 2019 απο την τουρκική ομάδα στην Ιτιχάντ αντί 9.000.000!!

Ο Γιάννης Αλαφούζος έχει πάρει απόφαση πως φέτος θα είναι διαφορετική η χρονιά. Με τον Παναθηναϊκό να κινείται μεθοδικά και με πλάνο το καλοκαίρι. Και τις κινήσεις ενίσχυσης α είναι μία προς μία μελετημένες. Ο σχυρός άνδρας του “Τριφυλλιού” δείχνει τα δόντια του στους …απο πάνω! Και αν το πάρει απόφαση για το κυνήγι του τίτλου είναι στο χέρι του να φέρει τον παιχταρά!