Σε δημοπρασία η μύτη του Ζλάταν.

Έχουμε δει δημοπρασίες για φανέλες, παπούτσια, ρολόγια και τα λοιπά. Για μύτη δεν είχαμε ξαναδεί. Αλλά δεν πρόκειται για οποιαδήποτε μύτη. Ανφερόμαστε σε αυτή του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

Στην πόλη του Μάλμε, από την ομάδα που ξεκίνησε ο Σουηδός την καριέρα του υπάρχει το άγαλμά του. Μετά την απόφαση του 40χρονο άσου να αγοράσει μερίδιο μετοχών της «μισητής» Χάμαρμπι όλα άλλαξαν. Από το καμάρι της ξεκίνησαν οι βανδαλισμοί με μπογιές, ενώ κάποια στιγμή έσπασαν και την μύτη του αγάλματος.

Μετά από αυτό το γεγονός οι οπαδοί της Μάλμε βάζουν σε δημοπρασία του μύτη του Ζλάταν, του αγάλματος πάντα. Όπως αναφέρουν οι Σουηδοί δεν πρόκειται για την πραγματική μύτη που αφαιρέθηκε από το άγαλμα αλλά για αντίγραφά της, αφού «… παραμένει μυστήριο πού βρίσκεται η αυθεντική μύτη», όπως υποστηρίζουν.

Δεν θα μπει σε δημοπρασία μόνο μία, αλλά τρεις μύτες όπως ενημέρωσαν οι Σουηδοί οπαδοί και τα έσοδα από αυτές θα διατεθούν «…για την προώθηση της δουλειάς ενάντια στην εμπορευματοποίηση του σύγχρονου ποδοσφαίρου, με σκοπό τη δημιουργία ενός ποδοσφαίρου που θα έχει στο επίκεντρο την αγάπη για τις ομάδες και τον αθλητισμό». Δεν ξέρουμε ποια θα είναι η αντίδραση του Ζλάταν ότι το μάθει…

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Legends

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μίλαν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ