Η Μίλαν είχε πολλες σημαντικές απουσίες, αλλά είχε τον Ζλάταν που την πήρε από το χέρι και με δύο δικά του γκολ της έδωσε το πολύτιμο τρίποντο. Αλλά έγραψε για μια ακόμα φορά ιστορία ο Βασιλιάς. Σκοράρει συνεχώς από το 1999. Οι Ροσονέρι νίκησαν 2-0 την Κάλιαρι και αποσπάστηκαν τρεις βαθμούς από τη δεύτερη Ιντερ […]

Η Μίλαν είχε πολλες σημαντικές απουσίες, αλλά είχε τον Ζλάταν που την πήρε από το χέρι και με δύο δικά του γκολ της έδωσε το πολύτιμο τρίποντο. Αλλά έγραψε για μια ακόμα φορά ιστορία ο Βασιλιάς. Σκοράρει συνεχώς από το 1999.

Οι Ροσονέρι νίκησαν 2-0 την Κάλιαρι και αποσπάστηκαν τρεις βαθμούς από τη δεύτερη Ιντερ  και δέκα από τη Γιούβε που όμως έχει ένα αγώνα λιγότερο.

Απίθανος Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς! – Σκοράρει 23 χρόνια σερί 

Ο Σουηδός στράικερ σκόραρε τα δύο γκολ της Μίλαν στη νίκη της και την οδηγεί εκ του ασφαλούς στον τίτλο της πρωταθλήτριας.

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς ευστόχησε από την άσπρη βούλα μόλις το 7ο λεπτό, ύστερα από πέναλτι του Μπάμπη Λυκογιάννη.

Στο 52ο λεπτό της αναμέτρησης ανάμεσα στην Κάλιαρι και τη Μίλαν, ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς έκανε το 0-2. Ο Καλάμπρια έκανε τη βαθιά μπαλιά από το δεξί άκρο της άμυνας και ο Σουηδός κινήθηκε στην πλάτη της άμυνας των Σαρδηνών, για να μπει στη μεγάλη περιοχή και να εκτελέσει με το αριστερό.

Ο Σουηδός «killer» χρειάστηκε μόλις επτά λεπτά στην αναμέτρηση με την Κάλιαρι, όπου κέρδισε το πέναλτι και το μετέτρεψε σε γκολ. Αυτό είναι και το πρώτο του τέρμα για το 2021.

Πέτυχε το πρώτο του ως επαγγελματίας στις 30 Οκτωβρίου 1999 με τη φανέλα της Μάλμε κι έκτοτε σκοράρει κατά ριπάς!

Επίσης, έχει βρει δίχτυα ως παίκτης των Άγιαξ, Γιουβέντους, Ίντερ, Μπαρτσελόνα, Μίλαν, Παρί Σεν Ζερμέν, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λος Άντζελες Γκάλαξι.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Records & Statistics

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μίλαν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ