Η σύντροφος του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς αποκάλυψε πως γνώρισε τον ίδιο, λόγω ενός… παρκαρίσματος! Η Έλενα Σέγκερ, σύντροφος του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς μίλησε στο περιοδικό «Elle», αποκαλύπτοντας πώς γνώρισε τον Σουηδό άσο. Η ίδια τόνισε πως ο Ζλάταν την είχε μπλοκάρει με τη Ferrari του, σε ένα πάρκινγκ στο Μάλμε. Είχε βάλει με τέτοιο τρόπο το αμάξι […]

Η σύντροφος του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς αποκάλυψε πως γνώρισε τον ίδιο, λόγω ενός… παρκαρίσματος!

Η Έλενα Σέγκερ, σύντροφος του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς μίλησε στο περιοδικό «Elle», αποκαλύπτοντας πώς γνώρισε τον Σουηδό άσο.

Η ίδια τόνισε πως ο Ζλάταν την είχε μπλοκάρει με τη Ferrari του, σε ένα πάρκινγκ στο Μάλμε. Είχε βάλει με τέτοιο τρόπο το αμάξι του, κλείνοντας την Mercedes της κυρίας Σέγκερ.

Στη συνέντευξη είπε:

«Αρκετά νευριασμένη του είπα να το πάρει αμέσως και, ναι, είδε κάτι που του άρεσε. Δεν είναι εύκολο να ζεις μαζί του, αλλά παραδέχομαι πως και με μένα το ίδιο ισχύει».

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και η Έλενα Σέγκερ έχουν δύο παιδιά, τον Μαξιμίλιαν και τον Βίνσεντ.

Το ζευγάρι δε σκοπεύει να παντρευτεί, αναφέροντας τα παρακάτω σχετικά με το λόγο:

«Ο γάμος είχα φοβηθεί ότι θα μου αφαιρούσε την “ανεξαρτησία” μου. Δεν μου άρεσε να με ξέρουν ως την γυναικά ενός γνωστού ποδοσφαιριστή, ή γιατί κέρδισα τα καλλιστεία. Νομίζω ότι οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν τον μεγάλο προσωπικό μου αγώνα και πόσο έχω παλέψει στην ζωή μου».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μίλαν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ