Ο Λιονέλ Μέσι ήταν ο μεγάλος νικητής του βραβείου της Χρυσής Μπάλας για το 2021. Αυτό φαίνεται να μην άρεσε στον Κριστιάνο Ρονάλντο! Ο Αργεντινός σούπερ σταρ κατέκτησε το 7ο βραβείο του και να είναι φυσικά αυτός με τις περισσότερες στην ιστορία. Από την άλλη, ο Κριστιάνο Ρονάλντο, το αντίπαλο δέος του Μέσι όλα αυτά […]

Ο Λιονέλ Μέσι ήταν ο μεγάλος νικητής του βραβείου της Χρυσής Μπάλας για το 2021. Αυτό φαίνεται να μην άρεσε στον Κριστιάνο Ρονάλντο! Ο Αργεντινός σούπερ σταρ κατέκτησε το 7ο βραβείο του και να είναι φυσικά αυτός με τις περισσότερες στην ιστορία.

Από την άλλη, ο Κριστιάνο Ρονάλντο, το αντίπαλο δέος του Μέσι όλα αυτά τα χρόνια, κατέλαβε την 6η θέση στο φετινό Ballon d’Or . Δεν έδωσε το «παρών» στην τελετή απονομής στο Παρίσι ως αντίδραση στις δηλώσεις του προέδρου του France Football. Ο Φερέ τον είχε κατηγορήσει ότι «τον ενδιαφέρει μόνο να έχει περισσότερες Χρυσές Μπάλες από τον Μέσι».

Ο πορτογάλος σούπερ σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μάλιστα, σε ποστάρισμα σελίδας θαυμαστών του Κριστιάνο, σε ανάρτηση περί «κλοπής» και άδικης απονομής στον Αργεντινό, εξαπέλυσε πρωτοφανή επίθεση κατά του Μέσι. Ο Ρονάλντο σχολίασε χαρακτηριστικά «Γεγονός», δείχνοντας πως συμφωνεί απόλυτα με την ανάρτηση.

Δείτε τι σχολίασε ο Πορτογάλος:

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Legends

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Κριστιάνο Ρονάλντο

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεσι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ