Η μεγάλη δόξα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, Ροναλντίνιο, πέρασε πολλά στη ζωή του, μας χάρισε απίθανες στιγμές στο χορτάρι. Μάγευε με τα κόλπα του και τα γκολ που πετύχαινε.  Έχουν ειπωθεί πολλες ιστορίες για τον αγαπημένο μας Ρόνι, αλλά μια από αυτές ξεχωρίζει. Ο Αντρές Ινιέστα είπε μια ανέκδοτη ιστορία, που βγάζει στην επιφάνεια το μεγαλείο του […]

Η μεγάλη δόξα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, Ροναλντίνιο, πέρασε πολλά στη ζωή του, μας χάρισε απίθανες στιγμές στο χορτάρι. Μάγευε με τα κόλπα του και τα γκολ που πετύχαινε. 

Έχουν ειπωθεί πολλες ιστορίες για τον αγαπημένο μας Ρόνι, αλλά μια από αυτές ξεχωρίζει.

Ο Αντρές Ινιέστα είπε μια ανέκδοτη ιστορία, που βγάζει στην επιφάνεια το μεγαλείο του Βραζιλιάνου μάγου, και το μυστικό πίσω από την τρομερή του εμφάνιση στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου», το 2005…

Αυτό το μυστικό ήρθε η ώρα να βγει στην επιφάνεια.

Η ιστορία, όπως ειπώθηκε από τον Αντρές Ινιέστα…

«Λίγες μέρες πριν το clasico, ο Ροναλντίνιο με πήρε τηλέφωνο μετά τα μεσάνυχτα και μου λέει: “Αντρές, ξέρω ότι είναι 3 το ξημέρωμα αλλά πρέπει να σου μιλήσω. Φεύγω από την Μπαρτσελόνα τον Ιούνιο, ο αδελφός μου έκλεισε συμφωνία με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Δίνουν τρελά ποσά και δεν μπορώ να πω όχι. Είσαι νέος και το ξέρω ότι θα με καταλάβεις. Αλλά, σε παρακαλώ, μην το πεις σε κανέναν άλλον, ούτε σε κανέναν από την ομάδα, σε εμπιστεύομαι περισσότερο από τον καθένα, μη με απογοητεύσεις! Καληνύχτα, Αντρές.” Έκλεισε αμέσως χωρίς να προλάβω να απαντήσω.

Την άλλη μέρα ήμασταν στην προπόνηση και έβλεπα ένα ασυνήθιστο κλίμα γύρω μου. Όλοι φέρονταν περίεργα και αγκάλιαζαν τον Ροναλντίνιο όπως ποτέ άλλοτε.

Αργότερα έφτασε η μέρα του clasico και ήμαστε στ’ αποδυτήρια, στο Μπερναμπέου. Ο Ροναλντίνιο άρχισε να μιλάει σε όλους μας. “Παιδιά, σήμερα παίζουμε έναν πολύ σημαντικό αγώνα, είναι δυνατοί αλλά τις τελευταίες μέρες κατάλαβα ότι είμαστε οικογένεια.

Τηλεφώνησα σε όλους σας ξεχωριστά τη νύχτα και σας είπα ότι πάω στη Ρεάλ Μαδρίτης τον Ιούνιο και κανείς σας δεν αποκάλυψε το μυστικό μου. Κατόπιν αυτού, βλέπω ότι μπορούμε να υποφέρουμε μέσα μας ο ένας για τον άλλον. Θα μείνω στη Μπάρτσα για πολλά χρόνια ακόμα. Τώρα ας βγούμε στο γήπεδο και ας δώσουμε στη Ρεάλ ένα ποδοσφαιρικό μάθημα!».

Απολαύστε πως ο μάγος πήρε μόνος του την Ρεάλ Μαδρίτης

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ροναλντίνιο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπαρτσελόνα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι