Στο νοσοκομείο «Αϊνστάιν», στο Σάο Πάολο, νοσηλεύεται τις τελευταίες ημέρες ο Πελέ, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα με την υγεία του.

Στο νοσοκομείο «Αϊνστάιν», στο Σάο Πάολο, νοσηλεύεται τις τελευταίες ημέρες ο Πελέ, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα με την υγεία του.

Ο Βραζιλιάνος θρύλος αντιμετωπίζει καρδιακή ανεπάρκεια, ενώ πρήστηκε σε ολόκληρο το σώμα, με αποτέλεσμα να εισαχθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο για να του προσφερθεί η απαραίτητη ιατρική υποστήριξη.

Ο 82άχρονος παλαίμαχος επιθετικός δίνει μάχη με τον καρκίνο εδώ και χρόνια. Ωστόσο, η χημειοθεραπεία, στην οποία υποβάλλεται, δεν είχε αποτέλεσμα το τελευταίο διάστημα.

Έτσι, η κατάστασή του επιδεινώθηκε και κρίθηκε απαραίτητο να διακομιστεί ξανά στο νοσοκομείο, ώστε να ξεκινήσει νέα θεραπεία.

Οι γιατροί που τον παρακολουθούν έδωσαν στη δημοσιότητα την ιατρική έκθεσή τους, σύμφωνα με την οποία η κατάστασή του είναι σταθερή.

Ανταποκρίθηκε καλά στην καινούρια θεραπεία που του χορηγήθηκε, μετά τη λοίμωξη του αναπνευστικού με την οποία διαγνώστηκε νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα.

«Η κατάστασή του δεν επιδεινώθηκε τις τελευταίες 24 ώρες. Ακόμα υποβάλλεται σε θεραπεία και παραμένει σε σταθερή κατάσταση», κατέληξε το ιατρικό προσωπικό στο ανακοινωθέν του.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Legends

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Πελε

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ