Στο νοσοκομείο «Αϊνστάιν», στο Σάο Πάολο, διακομίστηκε εκτάκτως ο Πελέ, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα με την υγεία του.

Στο νοσοκομείο «Αϊνστάιν», στο Σάο Πάολο, διακομίστηκε εκτάκτως ο Πελέ, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα με την υγεία του.

Ο Βραζιλιάνος θρύλος αντιμετωπίζει καρδιακή ανεπάρκεια, ενώ πρήστηκε σε ολόκληρο το σώμα, με αποτέλεσμα να εισαχθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο για να του προσφερθεί η απαραίτητη ιατρική υποστήριξη.

Ο 82άχρονος παλαίμαχος επιθετικός δίνει μάχη με τον καρκίνο εδώ και χρόνια. Ωστόσο, η χημειοθεραπεία, στην οποία υποβάλλεται, δεν είχε αποτέλεσμα το τελευταίο διάστημα.

Έτσι, η κατάστασή του επιδεινώθηκε και κρίθηκε απαραίτητο να διακομιστεί ξανά στο νοσοκομείο, ώστε να ξεκινήσει νέα θεραπεία.

Σύμφωνα με την κόρη του Κέλι Νασιμέντο, πάντως, η κατάστασή του δεν είναι ανησυχητική.

Απλώς ακολουθεί τις διαδικασίες όπως και όλοι όσοι βρίσκονται στην κατάστασή του, με τους γιατρούς να επιβάλλεται να ρυθμίζουν ανά τακτά διαστήματα τα φάρμακά του.

Το πρωί της Παρασκευής (2/12) ήρθε ακόμα μια επιβεβαίωση πως η ζωή του Βραζιλιάνου θρύλου δεν βρίσκεται σε κίνδυνο! Ο ίδιος ο Πελέ ήταν καθησυχαστικός σε μήνυμα που έστειλε!

«Φίλοι μου, βρίσκομαι στο νοσοκομείο για τη μηνιαία επίσκεψή μου. Είναι πάντα ωραίο να λαμβάνεις θετικά μηνύματα όπως αυτό. Ευχαριστώ το Κατάρ για αυτή την αφιέρωση και όλους όσοι μου στέλνουν θετική ενέργεια» έγραψε στο Instagram ο Πελέ!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pelé (@pele)

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Legends

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Πελε

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ