Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο Βραζιλιάνος θρύλος.

Στο νοσοκομείο «Αϊνστάιν», στο Σάο Πάολο, εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο Πελέ, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα με την υγεία του.

Ο Βραζιλιάνος θρύλος αντιμετωπίζει καρδιακή ανεπάρκεια, ενώ πρήστηκε σε ολόκληρο το σώμα, με αποτέλεσμα να εισαχθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο στις αρχές Δεκεμβρίου για να του προσφερθεί η απαραίτητη ιατρική υποστήριξη.

Ο 82άχρονος παλαίμαχος επιθετικός δίνει μάχη με τον καρκίνο εδώ και χρόνια. Ωστόσο, η χημειοθεραπεία, στην οποία υποβάλλεται, δεν είχε αποτέλεσμα το τελευταίο διάστημα.

Έτσι, η κατάστασή του επιδεινώθηκε και κρίθηκε απαραίτητο να διακομιστεί ξανά στο νοσοκομείο, ώστε να ξεκινήσει νέα θεραπεία.

Οι άνθρωποι της Σάντος προετοιμάζονται για το χειρότερο κι έχουν ήδη κάνει διάφορες προετοιμασίες στο γήπεδο «Vila Belmiro de Santos», σε περίπτωση που δεν τα καταφέρει και χρειαστεί να τελέσουν τη νεκρώσιμη ακολουθία.

Ο πρόεδρος, Σέλσο Γιατένε, ανακοίνωσε επίσης πως το σήμα του συλλόγου θα αλλάξει προς τιμήν του. Συγκεκριμένα, πάνω από το λογότυπο και τα δύο αστέρια θα προστεθεί ένα στέμμα.

«Το στέμμα θα είναι στη φανέλα του 2023. Η Σάντος θα παίξει το 2023 με το στέμμα στο σήμα. Τα δύο αστέρια και ένα στέμμα στην κορυφή του σήματος», εξήγησε.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Legends

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Πελε

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик