Πόσα ταλέντα έχει τελικά ο Ρονάλντο; Ο άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι από τους καλύτερους -για πολλούς ο καλύτερος ποδοσφαιριστής- των εποχών. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, έχει ταλέντο στο ποδόσφαιρο. Όμως, ο Πορτογάλος σταρ δε περιορίζεται μόνο σε αυτό. Αυτό που ίσως πολύς κόσμος δεν ξέρει, είναι ότι ο σταρ των «Κόκκινων Διαβόλων» έχει ταλέντο και […]

Πόσα ταλέντα έχει τελικά ο Ρονάλντο; Ο άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι από τους καλύτερους -για πολλούς ο καλύτερος ποδοσφαιριστής- των εποχών. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, έχει ταλέντο στο ποδόσφαιρο. Όμως, ο Πορτογάλος σταρ δε περιορίζεται μόνο σε αυτό.

Αυτό που ίσως πολύς κόσμος δεν ξέρει, είναι ότι ο σταρ των «Κόκκινων Διαβόλων» έχει ταλέντο και στην τράπουλα. Συγκεκριμένα, είναι φανατικός πάικτης του πόκερ. Ξεκίνησε να παίζει στη ηλικία των 20 ετών, όταν και τον μύησαν στο κόσμο των «χαρτιών» οι συμπαίκτες του. Όπως δήλωσε ο ίδιος “ξεκίνησα να παίζω κάποια χρόνια πριν. Λατρεύω τον ανταγωνισμό, τη στρατηγική και τη διασκέδαση του παιχνιδιού”.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ είτε πηγαίνει στο καζίνο, είτε παίζει online. Πολλά από τα κέρδη του, τα μοιράζει σε φιλανθρωπικούς σκοπούς. Μια μονομαχία που είχε με τον Aaron Paul στη σειρά τουρνουά Duels της PokerStars, θα μείνει ανεξίτηλη στη μνήμη όσων την παρακολούθησαν. Το διστακτικό της ξεκίνημα, δεν ήταν ανάλογο της συνέχειας. Καθώς, μετά ήρθε το καλό….

Στην τρίτη παρτίδα οι παίκτες έκαναν all in. Αυτός που χαμογέλασε στο τέλος ήταν Ρονάλντο. Με την ψυχραιμία του αλλά και σίγουρα με τη βοήθεια και της τύχης, κέρδισε το παιχνίδι στο river. Όλο το ποσό το διέθεσε στον οργανισμό για τα παιδιά “Save the Children”. Άλλη μια πράξη ανθρωπιάς από τον «CR7».

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Legends

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Κριστιάνο Ρονάλντο

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ