Μπλεξίματα με τον νόμο έχει ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν.

Στη Βαρκελώνη καλείται να ταξιδέψει ο Νεϊμάρ, καθώς έχει κληθεί από τοπικό δικαστήριο για μια υπόθεση εις βάρος του που εκκρεμεί από το 2013.

Ο 30χρονος επιθετικός κατηγορείται για υπεξαίρεση κατά τη μεταγραφή του από τη Σάντος στην Μπαρτσελόνα, πριν από εννέα χρόνια.

Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν αντιμετωπίζει και την κατηγορία της διαφθοράς και κινδυνεύει με ποινή φυλάκισης μέχρι και δύο ετών, αλλά και πρόστιμο δέκα εκατομμυρίων ευρώ.

Η εκδίκαση της υπόθεσης βρίσκεται σε εξέλιξη, με εκείνον να έχει δηλώσει στο παρελθόν πως ο πατέρας του ήταν τότε ο υπεύθυνος για τα οικονομικά του.

Κατηγορούμενοι είναι και οι δύο γονείς του, οι πρώην πρόεδροι των «μπλαουγκράνα» Σάντρο Ροσέλ και Ζοσέπ Μαρία Μπαρτομέου, ο πρώην παράγοντας της Σάντος Οντίλιο Ροντρίγκεζ Πίλιο, αλλά και τρία νομικά πρόσωπα, η Μπαρτσελόνα, η Σάντος και η εταιρία που ιδρύθηκε από τους γονείς του για τη διαχείριση των χρημάτων του.

Ο Νεϊμάρ φέρεται να υποστήριξε πως θα εμφανιστεί στο δικαστήριο τη Δευτέρα (17/10), αν και μία ημέρα πριν δίνει παιχνίδι με την PSG κόντρα στη Μαρσέιγ για τη Ligue 1.

Υπάρχει, επίσης, μία προγραμματισμένη κατάθεσή του, είτε στις 21 Οκτωβρίου είτε στις 28 Οκτωβρίου.

Επίσημα, παραμένει άγνωστο εάν πράγματι θα ταξιδέψει στην πρωτεύουσα της Καταλονίας, για να παρευρεθεί στη δίκη, ή θα στείλει υπόμνημα.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Legends

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ligue 1

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Νειμαρ

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρί Σεν Ζερμέν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα