Στην συνέντευξη τύπου αναφέρθηκε ιδιαίτερα στον Λιονέλ Μέσι.

Η εθνική Αργεντινής διανύει σε πολύ καλή αγωνιστική φάση ενόψει της πρεμιέρας του Μουντιάλ του Κατάρ και αυτό το απέδειξε και κόντρα στην Τζαμάικα, με την δύο φορές παγκόσμια πρωταθλήτρια να επιβάλλεται με σκορ 3-0 με  πρωταγωνιστή τον Λιονέλ Μέσι και να μεγαλώνει σε 35 ματς το αήττητο ρεκόρ της.

Κύριο ρόλο σε αυτό έχει διαδραματίσει δίχως αμφιβολία ο Λιονέλ Σκαλόνι, που θα μείνει  στα ηνία της για παραπάνω χρόνια, καθώς είχε ξεκινήσει από τον Νοέμβριο, με την επιβράβευση να έρχεται λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Τζαμάικα. Και να ανανεώνει ως το 2026!

Στην συνέντευξη τύπου αναφέρθηκε ιδιαίτερα στον Λιονέλ Μέσι.

“Τον απολαμβάνω όπως και εσείς. Είναι όπως ο Φέντερερ. Αποσύρθηκε και τι συνέβη όταν αποσύρθηκε; Όλοι σκέφτονταν πως “δεν θα είναι εδώ πια, δεν θα παίξει άλλο”.

Πόσοι από εμάς θα θέλαμε να δούμε τον Φέντερερ να παίζει τένις; Επειδή θα ήταν πολύ ωραίο να τον δούμε να παίζει. Το ίδιο και ακόμα περισσότερο ισχύει για τον Μέσι, επειδή το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα που έχει μεγαλύτερο κοινό.

Οπότε ας τον απολαύσουμε. Όλοι τον απολαμβάνουν, ανεξάρτητα από τη χώρα στην οποία βρίσκεται. Είναι όμορφο να τον βλέπεις”, τόνισε ο ομοσπονδιακός προπονητής της Αργεντινής (συμφώνησε να υπογράψει νέο συμβόλαιο, μέχρι το 2026), για να προσθέσει με νόημα:

“Έχω την ευκαιρία να τον προπονώ, αλλά αν ήμουν φίλαθλος θα πλήρωνα εισιτήριο για να τον δω και θα πλήρωνα για να αγοράσω φανέλα του.

Το μόνο που έχει μείνει πλέον είναι να τον απολαμβάνουμε επειδή δεν ξέρω αν θα βρεθεί κάποιος άλλος να επαναλάβει αυτά που έκανε ο Μέσι. Απλά τον απολαμβάνουμε λοιπόν και τίποτα άλλο”.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεσι

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Εθνική Αργεντινής

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ