Ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα, Λιονέλ Μέσι, είχε ένα λεκτικό επεισόδιο με τον Αθλητικό Διευθυντή της Σεβίλλης, Μόντσι κατά την αναμέτρηση των δύο ομάδων. Η Μπαρτσελόνα προκρίθηκε στον τελικό του Κόπα Ντελ Ρέι, με μία επική εμφάνιση, που οδήγησε σε ανατροπή. Οι «μπλαουγκράνα» είχαν ηττηθεί στην Ανδαλουσία με 2-0, αλλά στην έδρα τους επικράτησαν με […]

Ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα, Λιονέλ Μέσι, είχε ένα λεκτικό επεισόδιο με τον Αθλητικό Διευθυντή της Σεβίλλης, Μόντσι κατά την αναμέτρηση των δύο ομάδων.

Η Μπαρτσελόνα προκρίθηκε στον τελικό του Κόπα Ντελ Ρέι, με μία επική εμφάνιση, που οδήγησε σε ανατροπή.

Οι «μπλαουγκράνα» είχαν ηττηθεί στην Ανδαλουσία με 2-0, αλλά στην έδρα τους επικράτησαν με 3-0, παίρνοντας εκείνοι το εισιτήριο για τον τελικό.

Το αξιοθαύμαστο σε όλο αυτό είναι πως, έως το 90ο λεπτό της συνάντησης, η Σεβίλλη είχε την πρόκριση στα χέρια της, καθώς το σκορ ήταν 1-0 υπέρ της Μπαρτσελόνα.

Στο ποδόσφαιρο όμως, όλα συμβαίνουν. Ο διαιτητής στο 90+1 αποβάλλει τον Φερνάντο, με τη Σεβίλλη να αγωνίζεται με 10 παίκτες. Ένα λεπτό αργότερα, ο Πικέ κάνει το 2-0 με κεφαλιά, μετά από σέντρα που έκανε ο Γκριεζμάν.

Με αυτόν τον τρόπο, οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στην παράταση. Η Μπαρτσελόνα εκεί, σκόραρε το «χρυσό» τέρμα επί της αρκετά… κουρασμένης Σεβίλλης, η οποία δεν μπόρεσε να ανατρέψει το εις βάρος της αποτέλεσμα.

Όμως, υπήρχε και… τρίτο ημίχρονο!

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, υπήρχαν αρκετά νεύρα, με τους Σεβιγιάνους να έχουν παράπονα από τον διαιτητή. Και φυσικά στην άλλη πλευρά, οι παίκτες της Μπαρτσελόνα πανηγύριζαν έξαλλα.

Δεν ήταν και λίγο… αυτό το οποίο πέτυχαν άλλωστε.

Σύμφωνα με την Diario AS, μάλιστα, υπήρχε λεκτικό επεισόδιο μεταξύ του σούπερ σταρ της Μπάρτσα, Λιονέλ Μέσι και του Αθλητικού Διευθυντή των Ανδαλουσιάνων, Μόντσι. Όλα αυτά συνέβησαν στο τούνελ, όπου οδηγούνται οι ομάδες στα αποδυτήρια.

Ο Αθλητικός Διευθυντής πήγαινε στα αποδυτήρια, όταν πέρασε κοντά από παίκτες των «μπλαουγκράνα». Λογικά, δεν ξέχασαν τα όσα είχε δηλώσει για τον προπονητή τους, Ρόναλντ Κούμαν, όταν οι δύο ομάδες συναντήθηκαν ξανά, αυτήν τη φορά για το πρωτάθλημα.

Ο Μόντσι είχε αναφερθεί προς τον Κούμαν, ως «ένα μωρό που κλαίει». Μετά την αναμέτρηση, ο ίδιος φώναζε σε έξαλλη κατάσταση «κερδίζετε πάντα με τον ίδιο τρόπο», με τους «μπλαουγκράνα» να απαντούν «σήμερα πας σπίτι ζεστός».

Ίσως, ο διάλογος να περιείχε και ορισμένα «γαλλικά».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεσι

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπαρτσελόνα

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Σεβίλλη

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι