Πριν από μερικές ημέρες ο Αργεντινός αστέρας των «μπλαουγκράνα» έφυγε για διακοπές στην Ίμπιζα, με το μυαλό του να βρίσκεται πάντα στην Μπαρτσελόνα. Ο Λιονέλ Μέσι έχει μείνει ελεύθερος, καθώς το συμβόλαιο του ολοκληρώθηκε, αλλά όπως όλα δείχνουν η συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών θα ανανεωθεί και μάλιστα εντός των επόμενων ημερών. Μέχρι τότε, ο […]

Πριν από μερικές ημέρες ο Αργεντινός αστέρας των «μπλαουγκράνα» έφυγε για διακοπές στην Ίμπιζα, με το μυαλό του να βρίσκεται πάντα στην Μπαρτσελόνα.

Ο Λιονέλ Μέσι έχει μείνει ελεύθερος, καθώς το συμβόλαιο του ολοκληρώθηκε, αλλά όπως όλα δείχνουν η συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών θα ανανεωθεί και μάλιστα εντός των επόμενων ημερών.

Μέχρι τότε, ο 34χρονος άσος περνάει ευχάριστες στιγμές στην Ίμπιζα, μακριά από τα πλήθη, μαζί με τον Λουίς Σουάρες. Οι δύο καλοί φίλοι και αστέρες του ποδοσφαίρου περνούν μαζί στιγμές χαλάρωσης. Με τον Ουρουγουανό να έχει στεφθεί μάλιστα και πρωταθλητής με την Ατλέτικο Μαδρίτης την σεζόν που μας πέρασε.

Οι δύο φίλοι έχουν χρόνια ισχυρό δεσμό. Με τις οικογένειες τους να είναι επίσης πολύ δεμένες καθώς έχουν περάσει και στο παρελθόν μαζί κοινές διακοπές.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεσι

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπαρτσελόνα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ