Ο Λιονέλ Μέσι, παραμένει… ελεύθερος από τις 30 Ιουνίου. Όταν και έληξε το συμβόλαιο του με την Μπαρτσελόνα. Οι Καταλανοί έχουν ζητήσει από τον Αργεντινό να υπογράψει την ανανέωση του συμβολαίου του μέχρι αύριο (5/8).  Ομως αυτό, δεν εμποδίζει τον σούπερ σταρ της ομάδας να απολαμβάνει τις διακοπές του. Ο 34χρονος Αργεντινός βρίσκεται στις Βαλεαρίδες […]

Ο Λιονέλ Μέσι, παραμένει… ελεύθερος από τις 30 Ιουνίου. Όταν και έληξε το συμβόλαιο του με την Μπαρτσελόνα.

Οι Καταλανοί έχουν ζητήσει από τον Αργεντινό να υπογράψει την ανανέωση του συμβολαίου του μέχρι αύριο (5/8).  Ομως αυτό, δεν εμποδίζει τον σούπερ σταρ της ομάδας να απολαμβάνει τις διακοπές του.

Ο 34χρονος Αργεντινός βρίσκεται στις Βαλεαρίδες νήσους και συγκεκριμένα στην Ιμπιθα, όπου πέρασε αρκετές ώρες, παρέα με τους αστέρες της Παρί Σεν Ζερμέν, Νεϊμάρ, Παρέδες, Ντι Μαρία και Βεράτι. Μάλιστα, ο Ντι Μαρία, φρόντισε να απαθανατίσει τις στιγμές, αναρτώντας μία σχετική φωτογραφία, στον λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram.

Τούμπα όλα για τον Λιονέλ Μέσι

Μεγάλη ανατροπή στην υπόθεση ανανέωσης του Λιονέλ Μέσι με την Μπαρτσελόνα.

Με σημερινό της δημοσίευμα η Marca αναφέρει ότι οι ελπίδες παραμονής του μεγάλου άσου των Καταλανών είναι ελάχιστες, αφού οι δύο πλευρές δεν τα βρήκαν, παρά την μεγάλη μείωση που δέχτηκε ο ποδοσφαιριστής.

Τα οικονομικά των Μπλαουγκράνα είναι σε εξαιρετικά άσχημη κατάσταση και παίζεται αν μπορέσει να βγει οικονομικά η χρονιά.

Πλήρης ανατροπή διαφαίνεται στην -φερόμενη ως βέβαιη- ανανέωση του συμβολαίου του Λιονέλ Μέσι με την Μπαρτσελόνα.

Η εφημερίδα “Marca”, μάλιστα χαρακτηρίζει «σχεδόν αδύνατη» την παραμονή του Λιονέλ Μέσι στους «μπλαουγκράνα».

 Οι «λεπτομέρειες» που απέμεναν για την οριστικοποίηση της συμφωνίας, τελικά δεν ήταν και τόσο λεπτομέρειες, και η τελευταία συνάντηση των δύο πλευρών κατάληξε σε αδιέξοδο.

Χαρακτηριστικά η Marca αναφέρει ότι:

Αυτήν την στιγμή η ανανέωση του Μέσι με την Μπαρτσελόνα είναι πιο μακριά από ποτέ. Ο Λαπόρτα απλά κοιτάζει πως να διαχειριστεί επικοινωνιακά την απώλεια του μεγάλου άσου.

Επίσημα πλέον εκτός Μπαρτσελόνα

Έγινε και επίσημο το διαζύγιο του μεγάλου άσου της Μπαρτσελόνα με τον Μέσι.

Χαρακτηριστικά η ανακοίνωση αναφέρει:

“Παρά την επίτευξη συμφωνίας μεταξύ της Μπαρτσελόνα και του Μέσι και με σαφή πρόθεση και των δύο μερών να υπογράψουν νέο συμβόλαιο την Πέμπτη, δεν θα είναι δυνατή η επισημοποίηση λόγω οικονομικών και διαρθρωτικών εμποδίων των κανονισμών της ισπανικής Λίγκας.

Αντιμέτωπος με αυτήν την κατάσταση, ο Λιονέλ Μέσι δεν θα παραμείνει στην Μπαρτσελόνα. Και οι δύο πλευρές λυπούνται βαθιά που τελικά οι επιθυμίες τόσο του παίκτη όσο και του συλλόγου δεν μπορούν να εκπληρωθούν.

Η Μπάρτσα θα ήθελε να ευχαριστήσει τον παίκτη για τη συμβολή του στην επέκταση του θεσμού και του εύχεται ό, τι καλύτερο στην προσωπική και επαγγελματική του ζωή”.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεσι

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπαρτσελόνα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα