Η Βικτόρια Μπόνια, μοντέλο από τη Ρωσία, αποκάλυψε πως το 2016 παραλίγο να κάνει σχέση με ανήλικο ποδοσφαιριστή. Το όνομα αυτού: Κιλιάν Εμπαπέ! Εκτός από μεγάλος μπαλαδόρος στα γήπεδα, ο Κιλιάν Εμπαπέ, φαίνεται να ήταν από μικρός… στα κόλπα. Μέγας μπαλαδόρος λοιπόν κι εκτός αγωνιστικών χώρων. Η Ρωσίδα καλλονή Βικτόρια Μπόνια έκανε μια αποκάλυψη που […]

Η Βικτόρια Μπόνια, μοντέλο από τη Ρωσία, αποκάλυψε πως το 2016 παραλίγο να κάνει σχέση με ανήλικο ποδοσφαιριστή. Το όνομα αυτού: Κιλιάν Εμπαπέ!

Εκτός από μεγάλος μπαλαδόρος στα γήπεδα, ο Κιλιάν Εμπαπέ, φαίνεται να ήταν από μικρός… στα κόλπα. Μέγας μπαλαδόρος λοιπόν κι εκτός αγωνιστικών χώρων.

Η Ρωσίδα καλλονή Βικτόρια Μπόνια έκανε μια αποκάλυψη που κάνει αίσθηση. Με την ίδια να παραδέχεται πως θα είχε μπει φυλακή… για χάρη του Εμπαπέ.

Το «μακρινό» 2016, η Βικτόρια Μπόνια (41 ετών σήμερα) είχε συναντηθεί με τον 17χρονο τότε Εμπαπέ, ο οποίος έπαιζε στην Μονακό τότε.

Και η ίδια αποκάλυψε πως παραλίγο να κάνει σχέση με τον Γάλλο σούπερ σταρ. Πού να ήξερε όμως ότι τότε ήταν ανήλικος.

Βέβαια, η εν λόγω κυρία γενικά τα πηγαίνει καλά με ποδοσφαιριστές. Στο παρελθόν και συγκεκριμένα στις αρχές της δεκαετίας του 2010, έβγαινε με τον Γουέλιτον, όταν εκείνος έπαιζε στην Σπαρτάκ Μόσχας.

Δείτε τα όσα είπε η ίδια για την… παρολίγον σχέση με τον Εμπαπέ:

«Δε γνώριζα πως ήταν ανήλικος. Τον φίλησα όταν ήταν 17 ετών. Νόμιζα πως θα μπω φυλακή για παιδεραστία. Ήμουν ανύπαντρη, όπως ήταν κι εκείνος. Αλλά εκείνη την εποχή δεν ήξερα ότι ήταν 17, ούτε καν 18.

Δε λυπάμαι που η σχέση δε λειτούργησε. Χρειάζομαι σταθερότητα και είμαι μια γυναίκα ανυπόμονη για προσοχή».

Η ίδια συνέχισε, για το πώς γλίτωσε της… φυλακής τα σίδερα:

«Όταν αντιλήφθηκα πως ήταν 17 ετών σκέφτηκα: Θεέ μου, θα ήμουν φυλακή για παιδεραστία!

Δεν ήταν συναρπαστικό, ένα φιλί θα μπορούσε να είναι απλώς ένα φιλί. Συναντηθήκαμε λίγες ημέρες μετά το φιλί, με τον Εμπαπέ να νομίζει πως κάτι παραπάνω θα συμβεί. Δεν μπορούσα να το κάνω».

Η Βικτόρια είναι αρκετά δημοφιλής στην Ρωσία, έχοντας περίπου 8 εκατ. ακόλουθους στο Instagram. Εργάζεται επίσης ως παρουσιάστρια στην τηλεόραση, ως ηθοποιός, ενώ συμμετέχει συχνά σε διάφορα ριάλιτι.

Το 2001, συμμετείχε εκπροσωπώντας τη Ρωσία στον διαγωνισμό ομορφιάς «Miss Earth», ενώ τέσσερα χρόνια νωρίτερα είχε φωτογραφηθεί για το Penthouse (της Ρωσικής έκδοσης).

Βέβαια, καλό θα ήταν να ρωτήσει κάποιος και τον Εμπαπέ, γι’ αυτήν του την περιπέτεια, και για το αν έμειναν μονάχα στο φιλί.

Δείτε την… και θα καταλάβετε για τι τούμπανο μιλάμε: 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Αθλητικές Ιστορίες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Κιλιαν Μπαπε

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι