Ο Κιλιάν Εμπαπέ ξεπέρασε τον Λιονέλ Μέσι, σκοράροντας 25 γκολ, ως ο νεότερος παίκτης στον κόσμο για το Champions League. Φυσικά, τον άφησε και εκτός θεσμού για φέτος. Η Παρί Σεν Ζερμέν απέκλεισε την Μπαρτσελόνα, με τον Γάλλο σούπερ σταρ των Παριζιάνων, Κιλιάν Εμπαπέ, να γράφει ιστορία! Ο ίδιος σκόραρε για ακόμη μια φορά στο […]

Ο Κιλιάν Εμπαπέ ξεπέρασε τον Λιονέλ Μέσι, σκοράροντας 25 γκολ, ως ο νεότερος παίκτης στον κόσμο για το Champions League. Φυσικά, τον άφησε και εκτός θεσμού για φέτος.

Η Παρί Σεν Ζερμέν απέκλεισε την Μπαρτσελόνα, με τον Γάλλο σούπερ σταρ των Παριζιάνων, Κιλιάν Εμπαπέ, να γράφει ιστορία! Ο ίδιος σκόραρε για ακόμη μια φορά στο φετινό Champions League.

Με το σκορ στο 1-1, ο Εμπαπέ σκόραρε με πέναλτι και έγινε ο νεότερος ποδοσφαιριστής στον θεσμό, που έχει πετύχει 25 γκολ!

Φέτος έχει πετύχει έξι τέρματα σε επτά αναμετρήσεις με την Παρί. Και τα τέσσερα από τα φετινά του τέρματα, τα έχει πετύχει με την Μπαρτσελόνα.

Όμως, ο Εμπαπέ, απ’ τη μία απέκλεισε την Ισπανική ομάδα, κι απ΄ την άλλη τον ξεπέρασε στην εν λόγω λίστα με τους νεότερους παίκτες που έχουν σκοράρει 25 γκολ στη διοργάνωση.

Συγκεκριμένα, ο Λιονέλ Μέσι, όταν πέτυχε το 25ο τέρμα του, ήταν 22 ετών και 286 ημερών. Ο Εμπαπέ απ’ την άλλη είναι κι ο ίδιος 22 ετών, αλλά μόλις… 80 ημερών! Στην τρίτη θέση της σχετικής λίστας είναι ο Ραούλ, τέταρτος ο Καρίμ Μπενζεμά, ενώ την πεντάδα κλείνει ο «θρύλος» της Άρσεναλ, Τιερί Ανρί.

Δείτε την εν λόγω λίστα, παρακάτω:

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Champions League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Κιλιαν Μπαπε

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρί Σεν Ζερμέν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ