Ο Κιλιάν Εμπαπέ αποτελεί το μεγάλο αστέρι της Παρί Σεν Ζερμέν, με τον ίδιο να… ξενερώνει τους Γάλλους με την απάντηση που έδωσε! Ο Κιλιάν Εμπαπέ είναι ο σούπερ σταρ της Παρί, μιας ομάδας που σίγουρα έχει αρκετούς παίκτες αστέρια στις τάξεις της. Παρόλα αυτά, η Γαλλική ομάδα κοιτάζει και τη φετινή σεζόν, αλλά κάνει […]

Ο Κιλιάν Εμπαπέ αποτελεί το μεγάλο αστέρι της Παρί Σεν Ζερμέν, με τον ίδιο να… ξενερώνει τους Γάλλους με την απάντηση που έδωσε!

Ο Κιλιάν Εμπαπέ είναι ο σούπερ σταρ της Παρί, μιας ομάδας που σίγουρα έχει αρκετούς παίκτες αστέρια στις τάξεις της. Παρόλα αυτά, η Γαλλική ομάδα κοιτάζει και τη φετινή σεζόν, αλλά κάνει παράλληλα και πλάνα για την επόμενη.

Των φρονίμων τα παιδιά, πριν πεινάσουν μαγειρεύουν, λέει μια παροιμία. Κάτι τέτοιο προσπαθεί να κάνει και η Παρί, όταν έχει την αγωνία με τους «μνηστήρες» που είναι έτοιμοι να αρπάξουν το αστέρι της.

Μία ομάδα «μνηστήρας» είναι η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία ενδιαφέρεται για τον Εμπαπέ.

Ο ίδιος έχει συμβόλαιο με τη Γαλλική ομάδα, έως το καλοκαίρι του 2022. Στόχος της Παρί είναι το αστέρι της να μείνει στην ομάδα. Και μάλιστα για πολλά χρόνια, με ένα πολυετές γενναιόδωρο συμβόλαιο.

Η πρόταση της Παρί και η απάντηση που «χαλάει» το γλυκό…

Οι άνθρωποι της Γαλλικής ομάδας έχουν κάνει την πρότασή τους στον παίκτη, από τον περασμένο Γενάρη. Συγκεκριμένα, μιλάμε για ένα νέο συμβόλαιο με… αρκετά μηδενικά και χρονικής διάρκειας έως το 2025.

Για να προλάβουν λοιπόν τους «μνηστήρες» και μια ενδεχόμενη αρπαγή, οι Παριζιάνοι πιέζουν με τον τρόπο τους για μια απάντηση απ’ τον Εμπαπέ.

Όμως, ο Γάλλος παίκτης ζητάει χρόνο και δε δίνει μια ξεκάθαρη απάντηση. Όταν, η πρόταση βρίσκεται στο τραπέζι από τον Ιανουάριο. Η τελευταία επικοινωνία αυτό διεμήνυε. Πως ο παίκτης δεν έχει αποφασίσει ακόμη, στο αν θα δεχτεί ή όχι την εν λόγω πρόταση.

Η «ξενερωμένη» Παρί και η… χαρούμενη Ρεάλ

Με την τροπή που έχουν πάρει τα πράγματα, η μεν Παρί και οι άνθρωποί της, έχουν ξενερώσει για τα καλά. Θεωρούν πως ο παίκτης βρίσκει δικαιολογίες για να παίρνει… πίστωση χρόνου.

Κι απ’ την άλλη, στην πλευρά της Ρεάλ Μαδρίτης, οι άνθρωποι της ομάδας χαίρονται, καθώς κι εκείνοι με τον τρόπο τους «πιέζουν» τον παίκτη να αρνηθεί, για τα «μάτια» της «Βασίλισσας».

Σίγουρα, προμηνύεται ένα καυτό καλοκαίρι, καθώς και η «υπόθεση Εμπαπέ», θα έχει αρκετό ζουμί!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ligue 1

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Κιλιαν Μπαπε

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρί Σεν Ζερμέν

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ρεάλ Μαδρίτης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ