Ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα «έφυγε» πριν λίγους μήνες από κοντά μας, με τους Αργεντινούς να υποστηρίζουν πως δολοφονήθηκε. Γι’ αυτό και κάνουν διαδηλώσεις… Στις 25 Νοέμβρη του 2020, ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα «έφυγε» για τη γειτονιά των αγγέλων, σε ηλικία 60 ετών, από ανακοπή. Ίσως ο μεγαλύτερος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών, σκορπώντας θλίψη σε όλον […]

Ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα «έφυγε» πριν λίγους μήνες από κοντά μας, με τους Αργεντινούς να υποστηρίζουν πως δολοφονήθηκε. Γι’ αυτό και κάνουν διαδηλώσεις…

Στις 25 Νοέμβρη του 2020, ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα «έφυγε» για τη γειτονιά των αγγέλων, σε ηλικία 60 ετών, από ανακοπή. Ίσως ο μεγαλύτερος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών, σκορπώντας θλίψη σε όλον τον πλανήτη.

Αρχές Νοέμβρη, ο ίδιος είχε κάνει μια επέμβαση στον εγκέφαλο, ενώ μετά από οκτώ μέρες, είχε πάρει εξιτήριο από την κλινική που νοσηλευόταν. Από εκεί, θα συνέχιζε σπίτι την ανάρρωσή του.

Στο σπίτι του υπήρχε ιατρικό προσωπικό, ώστε να επιβλέπει την υγεία του «θρυλικού» Μαραντόνα. Όμως, όταν υπέστη την καρδιακή προσβολή, κανείς τους δεν μπόρεσε να τον κρατήσει στη ζωή.

Μετά από μήνες όμως, ο θάνατος του Μαραντόνα αποτελεί ένα μυστήριο. Οι Αρχές στην Αργεντινή κάνουν έρευνες για τα αίτια θανάτου του. Έως σήμερα, δεν έχει προκύψει κάτι, το οποίο θα αλλάξει τα όσα μέχρι τώρα ξέρουμε.

Όμως, κάποιοι άνθρωποι στην Αργεντινή πιστεύουν πως ο Ντιέγκο Μαραντόνα δεν πέθανε, αλλά τον σκότωσαν. Μάλιστα, έχουν διοργανωθεί πορείες, με τους ανθρώπους που συμμετέχουν να ζητούν να αποδοθεί δικαιοσύνη.

Στο κέντρο του Μπουένος Άιρες γίνεται η διαδήλωση, με τους οργανωτές της να υποστηρίζουν πως «δεν πέθανε, τον σκότωσαν. Δικαιοσύνη για τον Ντιέγκο, δίκη και τιμωρία των ενόχων», όπως είπαν στο Reuters.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μαραντόνα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик