Η τρέλα που υπάρχει γύρω από το Μάικλ Τζόρνταν καλά κρατεί. Ο θαυμασμός προς το πρόσωπο του Αμερικανού θρύλου του NBA είναι τεράστιος. Οι ιστορίες του είναι πάντα ενδιαφέρουσες για τα εκατομμύρια  φίλων του μεγάλου θρύλου. Ο Μάικλ Τζόρνταν, είναι θρύλος του NBA και του μπάσκετ, γνωστό τοις πάσι. Κάτι που επίσης, χαρακτήριζε τον “Air […]

Η τρέλα που υπάρχει γύρω από το Μάικλ Τζόρνταν καλά κρατεί. Ο θαυμασμός προς το πρόσωπο του Αμερικανού θρύλου του NBA είναι τεράστιος. Οι ιστορίες του είναι πάντα ενδιαφέρουσες για τα εκατομμύρια  φίλων του μεγάλου θρύλου.

Ο Μάικλ Τζόρνταν, είναι θρύλος του NBA και του μπάσκετ, γνωστό τοις πάσι. Κάτι που επίσης, χαρακτήριζε τον “Air Jordan”, είναι ότι ήταν πολύ ανταγνωστικός. Δεν ήθελε ποτέ να χάνει.

Από την αρχή μέχρι και τέλος της καριέρας του έτσι ήταν.

Στις 5 Ιανουαρίου 2001 ο “Air” χάρισε μια φάση που έμεινε στην ιστορία. Στην αναμέτρηση Ουίζαρντς με τους Μπουλς ο Ρον Μέρσερ, ήταν ο αποδιοπιομπαιός τράγος των νεύρων του Τζόρνταν. Ο παίκτης της ομάδας της Ουάσινγκτον “τόλμησε” να τον μπλοκάρει.

Που να ήξερε τι θα ακολουθούσε μετά. Σιγά μην το άφηνε έτσι ο θρύλος των “ταύρων”. Στη συνέχεια της φάσης, έτρεξε σα λυσσασμένος τον κυνήγησε και πήρε την “εκδίκησή” του! Κατέβασε το γενικό στον Μέρσερ και κόλλησε τη μπάλα με τα δυο χέρια στο ταμπλό.

Μία φάση, που σίγουρα θυμούνται ακόμα οι λάτρεις του αθλήματος!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Legends

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάικλ Τζόρνταν

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΝΒΑ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ