Φόρεσε το κράνος που του έκανε δώρο ο Πιερ Γκασλί και φωτογραφήθηκε σε ρόλο οδηγού της F1.

Ο Μάικλ Τζόρνταν, το μακρινό 2004, είχε δοκιμάσει την τύχη του στο MotoGP με την Ducati.

Αρκετά χρόνια αργότερα αποφάσισε να γίνει… πιλότος της Formula 1. Ο θρύλος του ΝΒΑ, άλλωστε, είναι γνωστός για την αγάπη του στο μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Δεν θα μπορούσε, λοιπόν, να χάσει την ευκαιρία με αφορμή την παρουσία του στο Μαϊάμι, παράλληλα με το γκραν πρι που διεξάγεται στην πίστα του διεθνούς αεροδρομίου.

Ο 59χρονος παλαίμαχος γκαρντ συνέφαγε με τον Πιερ Γκασλί της Alpha Tauri, ο οποίος πόσταρε και τις σχετικές φωτογραφίες, σχολιάζοντας πως επρόκειτο για την καλύτερη εμπειρία της ζωής του.

«Ποτέ δεν έχω εμπνευστεί τόσο από ένα δείπνο. Από τότε που ήμουν παιδί πάντοτε αυτός ο τύπος με ενέπνεε, με τη νοοτροπία και την επιτυχία του όλα αυτά τα χρόνια», ανέφερε σχετικά ο Γάλλος πιλότος.

Όπως πρόσθεσε: «Όλοι λένε ότι δεν πρέπει ποτέ να συναντάς το ίνδαλμά σου διότι μπορεί μόνο να απογοητευτείς. Τώρα, όμως, συνέβη το ακριβώς αντίθετο. Είναι μια ιδιοφυΐα, σε άλλο επίπεδο, με τον τρόπο που σκέφτεται. Με εντυπωσίασε πάρα, πάρα πολύ».

Εν συνεχεία, παραδέχθηκε: «Δεν ήξερα ότι ήταν μέγας λάτρης της F1 και ότι ξυπνάει νωρίς το πρωί τις Κυριακές για να δει τους αγώνες. Του έκανα δώρο ένα από τα κράνη μου, κι εκείνος υπέγραψε ένα ζευγάρι των Jordan μου».

Ο MJ, μάλιστα, φορέσει αμέσως το κράνος που του έκανε δώρο ο Πιερ Γκασλί και πόζαρε σαν έτοιμος από καιρό να μπει σε ένα μονοθέσιο και να αγωνιστεί.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Formula 1

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Legends

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Motor Sports

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάικλ Τζόρνταν

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΝΒΑ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ