Επί 10 χρόνια ο θρύλος του NBA προσπαθεί να πουλήσει τη γιγαντιαία έπαυλή του έξω από το Σικάγο. Αλλά ούτε μια... πλήρης σειρά Air Jordan ως μπόνους έχει πείσει κάποιον αγοραστή να κάνει κίνηση. Κι αυτό παρότι, πλέον, πωλείται σε "τιμή ευκαιρίας" -που κι αυτή ακόμη, όμως, έχει άθροισμα αριθμών το... "23"!

Η “στοιχειωμένη” έπαυλη του Μάικλ Τζόρνταν!; Όχι. Μην πάει ο νους σας στα… εξωγήινα τερατάκια του Space Jam. Ούτε σε τίποτε μακαρίτες, αλλά ανήσυχους, ακόμη, φαν του… μπέιζμπολ που ακόμη είναι έξαλλοι με το πέρασμα του Μάικλ από το άθλημα. Λέμε “στοιχειωμένο”, διότι αυτή είναι η επίδρασή του στους… μεσίτες (και στον ίδιο τον MJ) που θέλουν εδώ και χρόνια να το πουλήσουν, αλλά… δεν! Με τίποτε όμως! Η ιστορία έχει ως εξής.

Πίσω στο 1991, ο Τζόρνταν έχει παντρευτεί πρόσφατα και ήδη έχει κι ένα παιδί με τη Χουανίτα Βανόι (φωτό κάτω). Τη γνώρισε περίπου την περίοδο που μπήκε στο μαγικό κόσμο του NBA, το 1984. Και παρότι η ιστορία απέδειξε ότι δεν ήταν και ιδιαίτερα… πιστός (καθώς και ότι είχε και την τάση να τρώει εύκολες… “τάπες” από το θεό Έρωτα…), αφότου έμεινε έγκυος, το 1987, ήλθαν και σε γάμου κοινωνίαν, το Σεπτέμβριο του 1989.

Σπίτι… 5,2 στρεμμάτων (!), σε κτήματα 28 στρεμμάτων!

Δύο χρόνια αργότερα ο Τζόρνταν βγάζει από το -τεράστιο- πορτοφόλι του 2.000.000 δολάρια (4.200.000 σήμερα, μόνο ως αξία νομίσματος…) για να σηκώσει μια εντυπωσιακή έπαυλη στα περίχωρα του Σικάγου. Το… “σπιτάκι” έχει έμβαδόν… 5,2 στρεμάτων (ναι! Σωστά! Είναι 5.200 τετραγωνικά!) και το έφτιαξε σταδιακά, απ’ το 1991 ως το 1995, σ’ ένα κτήμα 23 στρεμμάτων. Έχει 9 υπνοδωμάτια, 19 μπάνια, πέντε τζάκια, ξεχωριστό οίκημα για καλεσμένους, κινηματογραφική αίθουσα, ειδική αίθουσα για το κάπνισμα πούρων (και… χαρτοπαιξίας, βλέπε πόκερ). Υπάρχει, φυσικά, κελάρι για κρασιά, δυο τρεις πισίνες, κ.λπ. Και, ακόμη πιο φυσικά, υπάρχει γήπεδο τένις, κλειστό (!) γήπεδο μπάσκετ, γυμναστήριο και πολλά άλλα.

Ο MJ πήρε ένα διαζύγιο… διαρκείας με τη Βανόι. Το 2002 ήταν η πρώτη απόπειρα. Αλλά η οριστική “σφραγίδα” στο τέλος του γάμου μπήκε το 2006 -με κόστος για τον Τζόρνταν περίπου 150.000.000 ευρώ. Είχε τότε τρία παιδιά μαζί της συνολικά: τον Τζέφρι, τον Μάρκους και τη Τζασμίν. Άλλα δύο (δίδυμες κόρες) έχει με τη δεύτερη σύζυγό του, το πρώην μοντέλο Ιβέτ Πριέτο, που γνώρισε το 2008 και έβαλε στεφάνι μαζί της το 2013.

Απούλητο, αν και στο “σφυρί” εδώ και 10 χρόνια!

Τώρα, δεν άρεσε το σπίτι στη νέα σύζυγο; Είχε πολλές αναμνήσεις; Κακά vibes; Ποιος ξέρει. Η ουσία είναι ότι μεταξύ αρραβώνα με την Πριέτο (φωτό) και γάμου, το 2012, ο Τζόρνταν ανακοινώνει ότι πουλάει την επαυλάρα. Αλλά, επί 10 χρόνια τώρα, δεν μπορεί να την πουλήσει… με τίποτε! Στην αρχή την έδινε για ς 29.000.000 δολάρια. Σήμερα έχει ρίξει πια την τιμή στα 14.855.000 (τυχαίο ότι το άθροισμά των αριθμών της βγάζει… “23”;). Αλλά αγοραστής, πουθενά.

Άλλοι λένε ότι το σπίτι -που μόνο… “ΕΝΦΙΑ” έχει 100.000 δολάρια το χρόνο- είναι απλώς too much, για οποιονδήποτε. Μια σπουδή στην αχρείαστη υπερβολή, με πολλά περιττά στοιχεία. Άλλοι, ότι παραείναι “Μάικλ Τζόρνταν”, με τη βούλα -και παντού. Μέχρι και η κεντρική είσοδος στο τεράστιο κτήμα έχει σφυρηλατημένο στην καγκελόπορτα το θρυλικό “23”, το νούμερό του. Κι άλλοι ότι, απλώς, στην αναζήτησή του για τόσο μεγάλη έκταση, ο Τζόρνταν απλώς αγνόησε, πίσω στο 1991, ότι η περιοχή δεν είναι ακριβώς και τεφαρίκι -πολύ μακριά απ’ το κέντρο, με πολλή υγρασία κ.λπ, κ.λπ.

Όπως και να ‘χει το πράγμα, μιλάμε, το “θεριό”… δεν μπορεί να αλλάξει χέρια με τίποτε! Το 2015, ο μεσίτης που προσπάθησε να το καταφέρει έταξε στον υποψήφιο αγοραστή έως και… ένα ζευγάρι Air Jordan κάθε σειράς που έχει βγει στην αγορά. Αλλά ούτε έτσι έκλεισε η δουλειά. Παράξενο, πράγματι. Αλλά και αληθινό. Και είναι κάτι που δύσκολα θα αλλάξει…

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Αθλητικές Ιστορίες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάικλ Τζόρνταν

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΝΒΑ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι