Αλλά ο ΛεΜπρόν Τζέιμς δεν βαδίζει στα έτοιμα, και σκέφτεται και την επόμενη ημέρα, αφού τα χρόνια περνάνε και στα 37 το τέλος του στα παρκέ είναι κοντά.

O ΛεΜπρόν Τζέιμς δεν κερδίζει τίτλους και διακρίσεις μόνο εντός αγωνιστικού χώρου αλλά και εκτός παρκέ. Ο 37χρονος σμολ φόργουορντ των Λος Άντζελες Λέικερς έπιασε και άλλη μια κορυφή.

Σύμφωνα με το «Forbes» ο Αμερικανός έγινε ο πρώτος δισεκατομμυριούχος εν ενεργεία παίκτης του ΝΒΑ. Η καθαρή περιουσία του άσου των Λέικερς υπολογίζεται σε 1 δισεκατομμύριο δολάρια, τονίζοντας, μάλιστα, πως μόνο πέρσι κέρδισε 121,2 εκατομμύρια δολάρια.

Αλλά ο ΛεΜπρόν Τζέιμς δεν βαδίζει στα έτοιμα, και σκέφτεται και την επόμενη ημέρα, αφού τα χρόνια περνάνε και στα 37 το τέλος του στα παρκέ είναι κοντά.

Ο σούπερ σταρ του ΜΝΑ αποκάλυψε ποιο θα είναι το επόμενο επαγγελματικό βήμα του. Μίλησε στο talk show “The Shop” που θα προβληθεί την Παρασκευή (10/6) και ότι θέλει να γίνει ιδιοκτήτης οργανισμού στο κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον κόσμο και όπως  όλα δείχνουν θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να το καταφέρει.

Μέτοχος της Λίβερπουλ και των Μπόστον Ρεντ Σοξ, τώρα θέλει να αποκτήσει την δική του ομάδα η οποία θα έχει βάση στο Λας Βέγκας!

Μάλιστα ο Κομισάριος του NBA, Άνταμ Σίλβερ είπε για την ιδέα του ΛεΜπρον.

“Πρόκειται για μια σπουδαία, υπέροχη αγορά. Λυπάμαι που δεν βρισκόμαστε πια εδώ, έχουμε ομάδα στο WNBA, ενώ στο Λας Βέγκας πηγαίνουμε κάθε χρόνο για το Summer League“.

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Legends

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Λεμπρόν Τζέιμς

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΝΒΑ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ