Ο τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης, Ζινεντίν Ζιντάν άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο του να επιστρέψει στη «Βασίλισσα» ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Αναμένεται ένα καυτό καλοκαίρι, το μόνο σίγουρο. Το μεταγραφικό παζάρι θα πάρει φωτιά, και πολλές ομάδες θα ντύσουν στα χρώματά τους, παίκτες σε όλον τον κόσμο. Παρόλα αυτά, υπάρχουν κι ορισμένες υποθέσεις που θα κρατήσουν αρκετό […]

Ο τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης, Ζινεντίν Ζιντάν άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο του να επιστρέψει στη «Βασίλισσα» ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Αναμένεται ένα καυτό καλοκαίρι, το μόνο σίγουρο. Το μεταγραφικό παζάρι θα πάρει φωτιά, και πολλές ομάδες θα ντύσουν στα χρώματά τους, παίκτες σε όλον τον κόσμο.

Παρόλα αυτά, υπάρχουν κι ορισμένες υποθέσεις που θα κρατήσουν αρκετό καιρό. Θα γίνονται συνεχώς σίριαλ. Και εκ των σημαντικότερων υποθέσεων παγκοσμίως είναι εκείνη του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ένας εκ των κορυφαίων παικτών στον κόσμο, ίσως πει αντίο στην Γιουβέντους το προσεχές καλοκαίρι. Υπάρχουν πολλές πιθανότητες, καθώς η Ιταλική ομάδα τον απέκτησε ώστε να διεκδικήσει τίτλους, τρόπαια, επιτυχίες και τα αποτελέσματα δεν είναι τα αναμενόμενα.

Ωστόσο, έρχεται και ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης να ρίξει… λάδι στη φωτιά που έχει ξεσπάσει για τον CR7.

Ο τεχνικός της «Βασίλισσας» άφησε ανοικτή την πιθανότητα επιστροφής του Ρονάλντο στη Ρεάλ.

Στις δηλώσεις του είπε τα εξής:

Αν είναι αλήθεια οι φήμες για επιστροφή του Κριστιάνο;  Ναι, μπορεί να είναι. Γνωρίζουμε τον Κρις, όμως αυτήν τη στιγμή είναι παίκτης της Γιουβέντους και πρέπει να το σεβαστούμε αυτό. Παίζει σε άλλη ομάδα. Θα δούμε ποιο θα είναι το μέλλον».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Κριστιάνο Ρονάλντο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Γιουβέντους

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ρεάλ Μαδρίτης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ