Γνωστό το… πείραγμα για τον καναπέ, αλλά παρόλα αυτά, τελευταία φορά που οι Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο έμειναν εκτός από τη φάση των «16» στο Champions League, ήταν πριν 16 χρόνια (σεζ. 2004-2005). Αναμφίβολα μιλάμε για δύο «κολοσσούς», δύο υπεραθλητές, οι οποίοι αποτελούν πρότυπο για όλον τον πλανήτη. Εκείνοι, αλλά και οι ομάδες που […]

Γνωστό το… πείραγμα για τον καναπέ, αλλά παρόλα αυτά, τελευταία φορά που οι Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο έμειναν εκτός από τη φάση των «16» στο Champions League, ήταν πριν 16 χρόνια (σεζ. 2004-2005).

Αναμφίβολα μιλάμε για δύο «κολοσσούς», δύο υπεραθλητές, οι οποίοι αποτελούν πρότυπο για όλον τον πλανήτη. Εκείνοι, αλλά και οι ομάδες που αγωνίστηκαν στο παρελθόν, ή και αγωνίζονται σήμερα.

Ο λόγος για τους Λιονέλ Μέσι, τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα. Και τον Κριστιάνο Ρονάλντο, τον σούπερ σταρ της Γιουβέντους. Η Πόρτο με την Παρί Σεν Ζερμέν έχουν ένα κοινό. Πέταξαν εκτός συνέχειας του Champions League, τις ομάδες των δύο, αναγκάζοντας τους δύο σούπερ σταρ, να δουν τα προημιτελικά από το σπίτι τους και τον καναπέ τους!

Cristiano Ronaldo and Lionel Messi goal for goal | UEFA Champions League | UEFA.com

Και τί δεν έχουν δει τα ματάκια μας από τον Μέσι και τον Ρονάλντο. Παρόλα αυτά, τα «αστέρια» θα τα διεκδικήσουν άλλοι για τη φετινή σεζόν.

Τελευταία σεζόν που συνέβη αυτό, ήταν το μακρινό 2004-2005, που και οι δύο ήταν εκτός συνέχειας από τη φάση των «16» του θεσμού. Τα επόμενα χρόνια, τουλάχιστον ο ένας ήταν στην προημιτελική φάση.

Φυσικά, πλέον θα πρέπει όλοι μας να μετράμε αντίστροφα, καθώς πλησιάζει χρόνο με τον χρόνο το «κύκνειο άσμα» των δύο «γιγάντων» του ποδοσφαίρου. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ήδη 36, ενώ ο Μέσι κλείνει τα 34 σε λίγους μήνες.

Εκείνοι, αναμένεται να αφήσουν πίσω τους τεράστια κληρονομιά, κάνοντας πολλά… παιδιά να ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο. Παρόλα αυτά, θα δώσουν το «χρίσμα» στους Εμπαπέ, Χάαλαντ και άλλους, οι οποίοι θα συνεχίσουν αυτό που οι Μέσι-Ρονάλντο άφησαν.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Champions League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Κριστιάνο Ρονάλντο

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεσι

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Γιουβέντους

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπαρτσελόνα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ