Tι δήλωσε, κατά την παρουσίασή του από την Αλ Νασρ.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι κι επίσημα πλέον παίκτης της Αλ Νασρ, με τους Σαουδάραβες να τον παρουσιάζουν μπροστά στο κοινό τους.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα από το Ριάντ για 2,5 χρόνια, συγκεκριμένα μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

Οι ετήσιες οικονομικές απολαβές του θα ανέρχονται στο ιλιγγιώδες ποσό των 200 εκατ. ευρώ ετησίως. Υπολογίζεται να εισπράξει άλλα 100 εκατ. ευρώ από τα προσδοκόμενα εμπορικά έσοδα.

O 37χρονος επιθετικός βρέθηκε στο «Μρσουλ Παρκ» μαζί με την οικογένειά του, τη σύντροφό του Χεορχίνα Ροντρίγκεζ και τα παιδιά του.

Η φαντασμαγορική τελετή, για την παρουσίασή του, διήρκησε περίπου δύο ώρες.

Περί τους 20.000 φιλάθλους έδωσαν το παρών στο γήπεδο και, φυσικά, τον αποθέωσαν. Ο CR7 γνώρισε τον νέο προπονητή του, Ρουντί Γκαρσία, ενώ συνοδευόταν από τον πρόεδρο, Μουσαλί Α Μουαμάρ.

«Είναι μια πρόκληση για εμένα. Ξέρω ότι η ομάδα είναι φανταστική. Είδα μερικά παιχνίδια. Είδα τη σύνδεση μεταξύ των παικτών και μου άρεσε», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Όπως πρόσθεσε: «Είμαι εδώ για να βοηθήσω την ομάδα και να δώσω ό,τι έχω.

Ήταν μια μεγάλη απόφαση στη ζωή μου. Η δουλειά μου στην Ευρώπη τελείωσε. Έπαιξα στις πιο σημαντικές ομάδες στην Ευρώπη. Τώρα, έχω μια νέα πρόκληση στην Ασία.

Ο σύλλογος μου έδωσε την ευκαιρία, όχι μόνο για το ποδόσφαιρο, αλλά και για τη γενιά, τα νεαρά παιδιά, τις γυναίκες. Είναι μια πρόκληση, αλλά είμαι χαρούμενος.

Αισθάνομαι καλά εδώ. Είμαι υπερήφανος. Για εμένα είναι μια τεράστια ευκαιρία, όχι μόνο ποδοσφαιρική, αλλά και για να αλλάξω τη νοοτροπία της νέας γενιάς.

Είχα πολλές προτάσεις από την Ευρώπη, αλλά και από Βραζιλία, ΗΠΑ, Αυστραλία, ακόμα και από Πορτογαλία. Τις άφησα για να επιλέξω αυτήν.

Για εμένα είναι ωραία πρόκληση. Ξέρω τι θέλω. Είναι πρόκληση για μια αλλαγή, για κάτι διαφορετικό. Θέλω να δείξω μια διαφορετική οπτική της χώρας και του συλλόγου μου.

Πολλοί μιλούν και λένε τη γνώμη τους, αλλά δεν ξέρω ποδόσφαιρο. Στο ποδόσφαιρο τα τελευταία 10-15 χρόνια όλες οι ομάδες είναι έτοιμες να αρπάξουν την ευκαιρία τους.

Το είδαμε και στο Μουντιάλ, όπου είχαμε πολλές εκπλήξεις. Οι αφρικανικές ομάδες, οι Κοσταρικανοί έκαναν καλή δουλειά. Δεν είναι εύκολο να κερδίζεις. Η εξέλιξη του ποδοσφαίρου είναι τέτοια.

Δεν έχει σημασία τι λέει ο κόσμος. Για εμένα, είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ.

Γνωρίζω ότι η λίγκα είναι ανταγωνιστική. Είδα πολλά παιχνίδια. Ελπίζω ο προπονητής να θέλει να παίξω και να με βάλει. Είμαι ποδοσφαιριστής. Είμαι πολύ καλά που είμαι εδώ.

Έσπασα όλα τα ρεκόρ στην Ευρώπη, θέλω να κάνω το ίδιο κι εδώ. Η ευκαιρία είναι μοναδική, εγώ είμαι μοναδικός, οπότε όλα είναι φυσιολογικά. Ήρθα για να νικήσω, να παίξω, να απολαύσω και να είμαι μέρος της επιτυχίας της».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Legends

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Κριστιάνο Ρονάλντο

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ