Ο Αθλητικός διευθυντής της Γιουβέντους βάζει… φωτιές με τις δηλώσεις του, σχετικά με το συμβόλαιο του Κριστιάνο Ρονάλντο. Η Γιουβέντους βρίσκεται υπό κρίση, αυτό είναι δεδομένο. Άλλωστε, ο αποκλεισμός από τη συνέχεια του Champions League με αντίπαλο την Πόρτο, στη φάση των «16», τα έκανε όλα χειρότερα. Κανείς στην Ιταλική ομάδα δεν περίμενε πως θα […]

Ο Αθλητικός διευθυντής της Γιουβέντους βάζει… φωτιές με τις δηλώσεις του, σχετικά με το συμβόλαιο του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Η Γιουβέντους βρίσκεται υπό κρίση, αυτό είναι δεδομένο. Άλλωστε, ο αποκλεισμός από τη συνέχεια του Champions League με αντίπαλο την Πόρτο, στη φάση των «16», τα έκανε όλα χειρότερα.

Κανείς στην Ιταλική ομάδα δεν περίμενε πως θα μείνουν εκτός συνέχειας τόσο πρόωρα. Άλλωστε, ο στόχος ήταν μια ενδεχόμενη κατάκτηση, γι’ αυτό και έφεραν τον τεράστιο σούπερ σταρ του αθλήματος, Κριστιάνο Ρονάλντο.

Αντ’ αυτού δεν έχουν καν πλησιάσει σε τέτοιου επιπέδου επιτυχία. Κάτι που φέρνει κρίση στο Τορίνο.

Ως ο απόλυτος σταρ της ομάδας, ο Κριστιάνο Ρονάλντο επιδέχεται αρκετή κριτική συχνά. Μάλιστα, στο τελευταίο ματς επί της Πόρτο, δέχτηκε αρκετή κριτική για την εμφάνιση που πραγματοποίησε και κυρίως για το δεύτερο τέρμα που πέτυχε η πορτογαλική ομάδα.

Διότι, στην εκτέλεση φάουλ του Ολιβέιρα, γυρίζει το σώμα και αφήνει την μπάλα να περάσει από κάτω, δίχως να τη κοιτάζει.

Όπως είναι «φυσικό», πληθαίνουν τα δημοσιεύματα για τον παίκτη και το μέλλον του στην «γηραιά κυρία». Σχετικά με τη συνεργασία των δύο ομάδων, υπάρχει η πληροφορία πως οι δύο πλευρές θα συζητήσουν το καλοκαίρι. Ενώ όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά.

Όμως, «φωτιές» άναψε η δήλωση του Αθλητικού διευθυντή της Γιουβέντους, Φάμπιο Παρατίτσι. Ο οποίος τόνισε πως την προκειμένη στιγμή δε σκέφτονται καθόλου το συμβόλαιο του Ρονάλντο.

Μάλιστα, επισήμανε πως ο Πορτογάλος σούπερ σταρ έχει την καριέρα στα χέρια του.

Όσο να ‘ναι δεν κάνεις τέτοιες δηλώσεις για τον καλύτερό σου παίκτη. Μήπως είναι η τελευταία χρονιά που θα δούμε τον Κριστιάνο στο Τορίνο λοιπόν;

Πιο κοντά από ποτέ, το «αντίο» Γιούβε-Ρονάλντο!

Ο Παρατίτσι στη δήλωση που «άναψε φωτιές» είπε χαρακτηριστικά:

«Δεν μας απασχολεί το συμβόλαιό του αυτή τη στιγμή, κι ούτε το σκεφτόμαστε.

Έχει την καριέρα στα χέρια του, συνήθως τέτοιοι ποδοσφαιριστές αποφασίζουν πότε θέλουν να ολοκληρώσουν κάτι και να διαλέξουν μια νέα πρόκληση. Εκείνοι αποφασίζουν και εσύ ως σύλλογος απλά αποδέχεσαι».

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2022, όμως μοιάζει πολύ πιθανό να γίνει ενδεχόμενη αποχώρηση από φέτος το καλοκαίρι. Άλλωστε, ο «CR7» δεν έχει καταφέρει να δώσει τις επιτυχίες που χρειάζεται.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Κριστιάνο Ρονάλντο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Γιουβέντους

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ