Τα Χριστούγεννα του 1997 ο Μάικλ Τζόρνταν έκανε ένα απίστευτο δώρο στον κολλητό του στους Μπούλς, Σκότι Πίπεν. Συγκεκριμένα ο Αir αγόρασε μία Ferrari 550 Marranelo και την δώρισε στον ‘’Ινδιάνο’’! Ο Τζόρνταν μαζί με τον Πίπεν ήταν τα κεντρικά πρόσωπα των Σικάγο Μπουλς τη δεκαετία του ’90. Κατέκτησαν παρέα 6 τίτλους στο NBA χτίζοντας […]

Τα Χριστούγεννα του 1997 ο Μάικλ Τζόρνταν έκανε ένα απίστευτο δώρο στον κολλητό του στους Μπούλς, Σκότι Πίπεν. Συγκεκριμένα ο Αir αγόρασε μία Ferrari 550 Marranelo και την δώρισε στον ‘’Ινδιάνο’’!

Ο Τζόρνταν μαζί με τον Πίπεν ήταν τα κεντρικά πρόσωπα των Σικάγο Μπουλς τη δεκαετία του ’90. Κατέκτησαν παρέα 6 τίτλους στο NBA χτίζοντας μια πραγματική δυναστεία! Είναι επίσης γνωστό ότι ο ‘’Αir’’20 περίπου χρόνια από την απόσυρση του παραμένει ένας από τους πλουσιότερους αθλητές και διαθέτει μία πολυτελή συλλογή εντυπωσιακών αυτοκινήτων!

Η ρεπόρτερ του ESPN, Μελίσα Άιζακσον έφερε στο φως της δημοσιότητας την απίστευτη ιστορία με το Χριστουγεννιάτικο δώρο του Τζόρνταν στον κολλητό του: ’’Ο Τζόρνταν, αρχικά είχε σκοπό να κάνει δώρο στον Πίπεν ένα κουτί με πούρα, άλλαξε γνώμη και αποφάσισε να του δώσει την κόκκινη Ferrari , την οποία ο Πίπεν θαύμαζε από καιρό και την ήθελε πολύ’’, μας λέει χαρακτηριστικά!

Να σημειωθεί ότι η αξία στης Φερράρι σε σημερινά χρήματα είναι περίπου 330.000 δολάρια.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Legends

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάικλ Τζόρνταν

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΝΒΑ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ