Μέσα σε μόλις μία ημέρα, είδαμε τερματοφύλακες να σκοράρουν και να «ξελασπώνουν» τις ομάδες τους, με γκολ που θα ζήλευαν και οι μεγαλύτεροι επιθετικοί!

Σίγουρα είναι ένα φαινόμενο που δεν το βλέπουμε συχνά. Παρόλα αυτά, η τύχη και οι καταστάσεις τα έφεραν έτσι, που το απολαύσαμε μέσα σε 24 ώρες, δύο φορές!

Μέσα σε μία ημέρα ουσιαστικά, είδαμε δύο τερματοφύλακες να γίνονται πρωταγωνιστές, όχι για κάποια απόκρουση όμως! Κάθε άλλο…

Οι τερματοφύλακες κατέβηκαν στην περιοχή της αντίπαλης ομάδας και όχι μόνο κατάφεραν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους. Αλλά κατάφεραν να σκοράρουν. Και σκόραραν γκολ που… ξελάσπωσαν την ομάδα τους. Μάλιστα, με γκολ… καρμπόν!

Συγκεκριμένα, στην Ισπανία και την αναμέτρηση της Σεβίλλης με τη Βαγιαδολίδ, ο Μπόνο σκόραρε στο 94’ του ματς. Ο κίπερ της Σεβίλλης κέρδισε τον… Ρομπέρτο. Γνωστό στο Ελληνικό κοινό, απ’ το πέρασμά του στον Ολυμπιακό. Με αυτόν τον τρόπο, ισοφάρισε για την ομάδα του, παίρνοντας βαθμό λίγο πριν την εκπνοή.

Δείτε το τέρμα:

Παρόλα αυτά, δεν είχαμε μονάχα αυτό το… σπάνιο τέρμα. Αλλά και στην αναμέτρηση της πρώτης αγωνιστικής των Play off για τη Super League Interwetten.

Ο Αστέρας Τρίπολης αντιμετώπιζε τον Παναθηναϊκό, με τον τερματοφύλακα των Αρκάδων, Νίκο Παπαδόπουλο να σημειώνει στο 97’, το γκολ της ισοφάρισης για την ομάδα του. Με τον Αστέρα να παίρνει κι εκείνος τον βαθμό της ισοπαλίας, ως λύτρωση…

Δείτε το τέρμα:

Βλέποντας τα τέρματα, διαπιστώνουμε πως έχουν πολύ κοινά χαρακτηριστικά. Ουσιαστικά μιλάμε για δύο πανομοιότυπα τέρματα, που έδωσαν το βαθμό της ισοπαλίας. Γκολ από «χρυσάφι», αλλά όχι από επιθετικούς. Από… τερματοφύλακες!