Τέλος εποχής ανάμεσα στη συνεργασία της FIFA με την EA Sports.Τουλάχιστον όπως την ξέραμε τόσα χρόνια.

Τέλος εποχής ανάμεσα στη συνεργασία της FIFA με την EA Sports.Τουλάχιστον όπως την ξέραμε τόσα χρόνια.

Η παγκόσμια ομοσπονδία αποφάσισε ύστερα 30 και πλέον χρόνια να αλλάξει όνομα. 

Κάτι που σημαίνει ότι η EA Sports θα μετονομάσει την σειρά σε Sports FC.

Πιο συγκεκριμένα:

«Θέλω να ξεκινήσω ευχαριστώντας αυτήν την απίστευτη κοινότητα περισσότερων από 150 εκατομμυρίων θαυμαστών που βοήθησαν στη δημιουργία της μεγαλύτερης πλατφόρμας ψυχαγωγίας ποδοσφαίρου στον κόσμο – EA SPORTS™ FIFA.
Μετά από σχεδόν 30 χρόνια δημιουργίας διαδραστικών εμπειριών ποδοσφαίρου που καθορίζουν το είδος, σύντομα θα ξεκινήσουμε μια συναρπαστική νέα εποχή.
Το επόμενο έτος, η EA SPORTS FC θα γίνει το μέλλον του ποδοσφαίρου από την EA SPORTS. Μαζί με τους 300+ συνεργάτες μας σε όλο το άθλημα, είμαστε έτοιμοι να φέρουμε τις παγκόσμιες ποδοσφαιρικές εμπειρίες σε νέα ύψη, εκ μέρους όλων των οπαδών του ποδοσφαίρου σε όλο τον κόσμο.
Ό,τι αγαπάτε στα παιχνίδια μας θα είναι μέρος του EA SPORTS FC – οι ίδιες υπέροχες εμπειρίες, λειτουργίες, πρωταθλήματα, τουρνουά, σύλλογοι και αθλητές θα είναι εκεί. Το Ultimate Team, το Career Mode, τα Pro Clubs και το VOLTA Football θα είναι όλα εκεί. Το μοναδικό μας χαρτοφυλάκιο αδειοδότησης με περισσότερους από 19.000+ παίκτες, 700+ ομάδες, 100+ γήπεδα και 30 πρωταθλήματα στα οποία συνεχίσαμε να επενδύουμε εδώ και δεκαετίες θα είναι ακόμα εκεί, μοναδικά στην EA SPORTS FC. Αυτό περιλαμβάνει αποκλειστικές συνεργασίες με την Premier League, τη LaLiga, την Bundesliga, τη Serie A, το MLS – και πολλά άλλα στο μέλλον.
Αυτή η νέα ανεξάρτητη πλατφόρμα θα προσφέρει νέες ευκαιρίες – για καινοτομία, δημιουργία και εξέλιξη. Αυτό είναι πολύ περισσότερο από μια απλή αλλαγή συμβόλου – ως EA SPORTS, δεσμευόμαστε να διασφαλίσουμε ότι το EA SPORTS FC είναι σύμβολο αλλαγής»

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Gaming

Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τι “έγραψε” το μπλοκάκι του Μαρτίνς μετά τη Σλάβια;
Super League

Τι “έγραψε” το μπλοκάκι του Μαρτίνς μετά τη Σλάβια;