Άστραψε και βρόντηξε ο πρόεδρος του  Άρη Ο δικαιολογημένος… εκνευρισμός του Θεόδωρου Καρυπίδη προς τους παίκτες είχε και δεύτερο γύρο, μετά τα όσα σημειώθηκαν στα αποδυτήρια της Ριζούπολης. Ο ισχυρός άνδρας των “κιτρινόμαυρων” βρέθηκε στην προπόνηση της Τρίτης και τα… έχωσε ξανά προς την ομάδα, απαιτώντας να αλλάξουν τα πάντα από το παιχνίδι Κυπέλλου κόντρα […]

Άστραψε και βρόντηξε ο πρόεδρος του  Άρη

Ο δικαιολογημένος… εκνευρισμός του Θεόδωρου Καρυπίδη προς τους παίκτες είχε και δεύτερο γύρο, μετά τα όσα σημειώθηκαν στα αποδυτήρια της Ριζούπολης.

Ο ισχυρός άνδρας των “κιτρινόμαυρων” βρέθηκε στην προπόνηση της Τρίτης και τα… έχωσε ξανά προς την ομάδα, απαιτώντας να αλλάξουν τα πάντα από το παιχνίδι Κυπέλλου κόντρα στη Λαμία.

“Δεν δείχνετε πάθος. Είναι αδύνατο να χάνουμε τέσσερις βαθμούς από τον Απόλλωνα Σμύρνης, με τέτοιο ρόστερ και τέτοιο μπάτζετ. Είναι ανεπίτρεπτο.

Στο Κύπελλο θέλω να το αλλάξετε και να πάρετε σκορ πρόκρισης. Να δω πάθος στο γήπεδο. Οχι μόνο πάθος για… πληρωμές και ό,τι άλλα αιτήματα έχετε. Βγάλτε τις πραγματικές σας δυνατότητες, γιατί έχουμε πολύ έδαφος να καλύψουμε”, ήταν αυτά που ακούστηκαν.

Κάποιοι παίκτες μίλησαν εκ μέρους της ομάδας και στάθηκαν στον κορωνοϊό που έβγαλε την ομάδα εκτός ρυθμού και παράλληλα δεσμεύτηκαν ότι από την Πέμπτη θα προσπαθήσουν να το… γυρίσουν και να δείξουν το καλό τους πρόσωπο.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρασκήνιο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρης

Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θέλει τον Χλάντουν κάτω από τα δοκάρια ο Μπότο! (vid)
Ποδόσφαιρο

Θέλει τον Χλάντουν κάτω από τα δοκάρια ο Μπότο! (vid)