Η τεκίλα έχει ξεπεράσει σε δημοτικότητα τη βότκα σύμφωνα με την ετήσια εθνικού βεληνεκούς έκθεση του αμερικανικού e-shop αλκοολούχων ποτών Drizly. Επίσης, μεγάλη άνοδος αναμένεται να καταγραφεί στις πωλήσεις βιοτεχνικής μπύρας. Αλλά, και στα ποτά με τα ποτά με έγχυση κάνναβης και CBD. Η τεκίλα απειλεί την πρωτοκαθεδρία της βότκας στον κόσμο των οινοπνευματωδών ποτών. […]

Η τεκίλα έχει ξεπεράσει σε δημοτικότητα τη βότκα σύμφωνα με την ετήσια εθνικού βεληνεκούς έκθεση του αμερικανικού e-shop αλκοολούχων ποτών Drizly. Επίσης, μεγάλη άνοδος αναμένεται να καταγραφεί στις πωλήσεις βιοτεχνικής μπύρας. Αλλά, και στα ποτά με τα ποτά με έγχυση κάνναβης και CBD.

Η τεκίλα απειλεί την πρωτοκαθεδρία της βότκας στον κόσμο των οινοπνευματωδών ποτών. Το γνωστό αλκοολούχο ποτό κερδίζει όλο και περισσότερους θαυμαστές, όπως αναφέρει νέα έρευνα του αμερικανικού e-shop αλκοολούχων ποτών Drizly.

Πρόκειται για την τρίτη ετήσια μελέτη σε εθνικό επίπεδο που διεξήγαγε η Drizly και η οποία μόλις δόθηκε στη δημοσιότητα. Η έρευνα βασίζεται σε δεδομένα που συγκεντρώθηκαν από πάνω από 500 Αμερικανούς λιανοπωλητές αλκοόλ τον Νοέμβριο του 2021, σε συνδυασμό με τα ετήσια στοιχεία πωλήσεων από της ίδιας της εταιρείας.

Η πρόβλεψη για το 2022 αναφέρει ότι μπορεί να είναι και η χρονιά της τεκίλας. Σχεδόν το 80% των εμπόρων λιανικής που απάντησαν, ισχυρίζονται ότι σχεδιάζουν να έχουν περισσότερα αποθέματα τεκίλας το επόμενο έτος,. Η πρόθεση αυτή αντικατοπτρίζει τις τάσεις των πωλήσεων και στον Drizly, όπου το μερίδιο της τεκίλας αυξήθηκε κατά 13% τα τελευταία χρόνια, ενώ το μερίδιο της βότκας μειώθηκε κατά 2%.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Cocktails & Bars

Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Α, ρε Μάριο. Να είχες κέφι (μόνο) για μπάλα…
SuperLig

Α, ρε Μάριο. Να είχες κέφι (μόνο) για μπάλα…