Ο Δον Ερνάν είναι 100 ετών. Ποδοσφαιρόφιλος παππούς από την Αργεντινή είναι φανατικός οπαδός του Λιονέλ Μέσι. Και σημειώνει σχολαστικά κάθε γκολ του επιθετικού της Μπαρτσελόνα από την αρχή της καριέρας του, το 2004.

Με την ευκαιρία των γενεθλίων του τη Δευτέρα, έλαβε ένα απροσδόκητο δώρο: ο Μέσι του έστειλε ένα βίντεο στο οποίο ομολογεί τον θαυμασμό του για την πολύ αυστηρή παρακολούθηση της καριέρας του από τον Δον Ερνάν.

«Γεια σου Ερνάν», ξεκινά ο Μέσι. «Προφανώς άκουσα για την ιστορία σου και μου φαίνεται “τρελό” που σημειώνεις όλα τα γκολ μου. Θέλω να σε αγκαλιάσω πολύ δυνατά και να σε ευχαριστήσω για τη δουλειά που κάνεις. Σου εύχομαι το καλύτερο. Θα τα πούμε σύντομα».

Ο εγγονός του Δον Ερνάν, Χούλιαν Μαστράντζελο, δημοσίευσε στα κοινωνικά μέσα το βίντεο όπου ο παππούς του ξαφνιάζεται στη θέα του ειδώλου του.

«Μην μου πεις ότι είναι Μέσι», είπε. «Είναι ο Μέσι», απαντά ο εγγονός του. «Και σε χαιρετά». «Απίστευτο», λέει ο γηραιός Αργεντίνος κι αναρωτιέται: «Και πού είναι; Εδώ, στο σπίτι;» «Όχι, είναι στο σπίτι του στη Βαρκελώνη», απαντά ο Χούλιαν.