Ο Professor Σπύρος Μαρτίκας και τα απολαυστικά σχόλια των χρηστών στο Twitter.

Επεισόδιο με δόσεις από Netflix ήταν το χθεσινό του Survivor. Τώρα αυτό γιατί σας το λέμε; Θα σας πούμε αμέσως. Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και η Μυριέλλα Κουρεντή παρομοίασαν τον Σπύρο Μαρτίκα με τον «Professor» από το «La casa de papel». 

Όπως είπαν οι δύο κοπέλες από την ομάδα των Διάσημων, ο παίκτης των Μαχητών μοιάζει με τον πρωταγωνιστκή της επιτυχημένης σειράς του Netflix, ως προς τον τρόπο που μιλάει και τον τρόπο που επιχειρηματολογεί.

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου ανέφερε συγκεκριμένα: «Αυτό που έχουμε να πούμε για το Σπύρο είναι ότι βγάζει λόγο κάθε φορά… “Καλησπέρα Γιώργο, καλησπέρα σε όλους. ”El Professor” λίγο προεκλογική καμπάνια, πολιτικός…».

Ενώ, η Μυριέλλα Κουρεντή συμπλήρωσε: «Πραγματικά για αυτό πιστεύω εγώ ότι όντως υπήρχε σχέδιο Μαρτίκα γιατί ο τύπος μιλάει λες και είναι πολιτικός σε καμπάνια… Ο τρόπος που τοποθετείται, ο τρόπος που μιλάει, ο τρόπος που επιχειρηματολογεί… κλαίω που το ζει κανονικά που κάνει τα χέρια έτσι λες και είναι στο βήμα».

Φυσικά το Twitter δεν θα άφηνε ασχολίαστο το συγκεκριμένο περιστατικό του Survivor. Τα σχόλια για τον Professor Σπύρο Μαρτίκα είναι απολαυστικά. Δείτε μερικά από τα καλύτερα:

ΕΧΩ ΠΕΘΑΝΕΙΙΙΙ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
Εσένα στο μοντάζ, σε ψάχνουμε😂#survivorGR pic.twitter.com/ZjRAtxcMVR

— 𝓐thanasia🤘🏼 (@_athanasiaa) February 2, 2022

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Survivor

Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η ήττα, ήττα, αλλά και το… Νέο Καραϊσκάκης στα “σκαριά”!
Super League

Η ήττα, ήττα, αλλά και το… Νέο Καραϊσκάκης στα “σκαριά”!