Μέσα στο ριάλιτι επιβίωσης survivor του ΣΚΑΙ έχουμε γνωρίσει αρκετούς παίχτες.  Μια από αυτές ήταν και η Έλενα Κρεμλίδου που έχει αποχωρήσει εδώ και πολύ καιρό από το νησί, και πάνω που είχε ξεχαστεί να σου και βγήκε στην επικαιρότητα ξανά. Ήταν από τις όμορφες παρουσίες στον Άγιο Δομίνικο, αλλά δεν τα κατάφερε όπως θα […]

Μέσα στο ριάλιτι επιβίωσης survivor του ΣΚΑΙ έχουμε γνωρίσει αρκετούς παίχτες.  Μια από αυτές ήταν και η Έλενα Κρεμλίδου που έχει αποχωρήσει εδώ και πολύ καιρό από το νησί, και πάνω που είχε ξεχαστεί να σου και βγήκε στην επικαιρότητα ξανά.

Ήταν από τις όμορφες παρουσίες στον Άγιο Δομίνικο, αλλά δεν τα κατάφερε όπως θα ήθελε, αφού δεν μπορούσε να προσαρμοστεί στις δύσκολες συνθήκες διαβίωσης του παιχνιδιού.

Η Παρουσία της στο playboy

Η Έλενα Κρεμλίδου ήταν το πρώτο ελληνικό pictorial για το νέο ελληνικό Playboy. Και αυτό είναι το backstage video από τη φωτογράφισή της

Δείτε και το ατύχημα της

Αλλά η αιτία είναι ένα ατύχημα που είχε στον αέρα της τηλεοπτικής εκπομπής “Σου Κου Family”

Πιο συγκεκριμένα η ανάλαφρα ντυμένη και χωρίς εσώρουχα όπως αποκάλυψε ή ίδια κατά την διάρκεια της εκπομπής Μαριπόζα, σε κάποια φάση το αεράτο φόρεμα της έφυγε από την θέση του και πετάχτηκε κανονικά το στήθος της έξω. Κόκκαλο οι παρουσιαστές αλλά η Μαριπόζα άνετη και ετοιμόλογη είπε:

“Σήμερα κερνάω, είμαι πάρα πολύ ωραία, κερνάω τον κόσμο”

https://youtu.be/kMflFjnD308

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Survivor

Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ