Σας είχαμε πει ότι το φετινό Survivor τα έχει όλα. Έρωτες, τσακωμούς, ίντριγκες, «εισβολές» παικτών αλλά όχι μόνο. Όπως αποκάλυψε, στο χθεσινό επεισόδιο, ο Γιώργος Κατσαούνης οι «Μαχητές» έκαναν να χάσουν στο παιχνίδι. Έστησαν, τον δεύτερο αγώνα ασυλίας όπως είπε για να βγάλουν στον τάκο τη συμπαίκτρια του, Παρασκευή Σταματοπούλου. Η ίδια τους είχε πει ότι δεν αντέχει τις συνθήκες και θέλει να αποχωρήσει.

«Εγώ πιστεύω πως όλη η ομάδα ήταν εναντίον μου. Μπορώ να πω τον λόγο, γιατί πριν δύο ματς είπα ότι ήθελε να φύγει η Παρασκευή από το παιχνίδι και δεν άντεχε. Συμφωνήσαμε να δώσουμε ένα παιχνίδι… Εμείς στη Θεσσαλία δεν έχουμε μάθει να πουλάμε τα παιχνίδια, μπήκα μέσα και πήρα δύο νίκες… Θέλω να πω κάτι σε όλη την Ελλάδα. Πουλημένος δεν είναι αυτός που είπε ότι η ομάδα του πουλήθηκε, πουλημένοι είναι οι υπόλοιποι που πουλήθηκαν», είπε ο «Τσάκα – Τσούκα».

Να σας αναφέρουμε στο σημείο αυτό ότι όποιος θέλει να αποχωρήσει από το παιχνίδι επιβίωσης έχει και τις ανάλογες συνέπειες. Δεν αφήνει ο Ατζούν Ιλιτζαλί να φύγουν χωρίς τις ποινές του οι παίκτες από το Survivor. Έτσι λοιπόν, Μαχητές και Διάσημοι έχουν και πλήρωσουν το αντίτιμο της οικειοθελούς αποχώρησης. Οι Μαχητές αν θελήσουν να φύγουν οικειοθελώς από το Survivor θα πρέπει να πληρώσουν 30.000 ευρώ.  Ενώ, οι Διάσημοι θα πρέπει να δώσουν 50.000 ευρώ.