Το Σάββατο θα έχουμε επιστροφή στην αγωνιστική δράση, αλλά το ενδιαφέρον μας πηγαίνει σε πολύ φρέσκες εξελίξεις που δημιουργούν εντάσεις μεταξύ παιχτών και παραγωγής.

Το Σάββατο 02/04 ξεκινάει μια ακόμα αγωνιστική εβδομάδα, και σας περιμένουν τα Survivor Spoiler για το παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΙ. Με το ενδιαφέρον να πηγαίνει στο αγωνιστικό των ομάδων, αλλά έχουμε καυτά νέα από το νησί. Tο Survivor παίζει δυνατά μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ

Η Μυριέλλα μίλησε για πρώτη φορά και έκαψε πολλούς φίλους της!

Ελ Προφεσόρ: Παίρνει μεγάλα ρίσκα, ή απλά ένας παίχτης πρότυπο στο Survivor;

ΟΡΙΣΤΙΚΟ! Έπαθλο φαγητού – Ποια ομάδα κερδίζει; Μπλε ή Κόκκινη;

Όσο πλησιάζουμε στην ένωση θα πέφτουν κορμιά.

Το Σάββατο θα έχουμε επιστροφή στην αγωνιστική δράση, αλλά το ενδιαφέρον μας πηγαίνει σε πολύ φρέσκες εξελίξεις που δημιουργούν εντάσεις μεταξύ παιχτών και παραγωγής.

Τα πράγματα είναι αρκετά σοβαρά και ο Ατζούν θα έχει δύσκολο έργο να ισορροπήσει τα πράγματα στο νησί.

Ας τα δούμε ποιο αναλυτικά.

Είδαμε τους 4 νέους παίχτες που μπήκαν και ήταν έκπληξη για όλους. Αλλά για τους περισσότερους παίχτες του νησιού ήταν αρνητική έκπληξη.

Ξαφνικά βλέπουν ότι μετά από τρεις μήνες και τόσες αποχωρήσεις το παιχνίδι ουσιαστικά ξεκινάει από την αρχή.

Ξέρεις τι είναι να έχεις περάσει τόση μεγάλη πείνα, τρομερές κακουχίες και άθλιες συνθήκες επιβίωσης, και πάνω που στρώνουν τα πράγματα να μπαίνουν οι νέοι πολύ καλά διαβασμένοι αι προπονημένοι, και φυσικά σε πολύ καλύτερες συνθήκες επιβίωσης.
Εκεί  που είχαν αρχίσει να βλέπουν φως στο τούνελ ξαφνικά ξανά από την αρχή.

Οι παίχτες δεν είναι χαζοί και έχουν καταλάβει ότι το παιχνίδι πηγαίνει σε μεγαλύτερη διάρκεια, και αρκετοί δεν το θέλουν καθόλου.

Ήρθαν άμεσα σε επαφή με την παραγωγή και είπαν ξεκάθαρα δεν πρόκειται να δεχτούν παράταση του χρόνου για το ριάλιτι. Επίσης εξέφρασαν έντονα παράπονα για την αδικία που έχουν οι παλαιοί παίχτες σε σχέση με τους αρκετούς νέους που μπήκαν τελευταία.

Μια αντίστοιχη κατάσταση είχαμε ζήσει και πέρσι με το αντάρτικο του Ατζούν που τον οδήγησε στην απόφαση του να αποχωρήσει.

Δεν είναι τυχαία άλλωστε η πολύ ψυχρή και αρνητική συμπεριφορά των παλαιών παιχτών στους νέους.

Οι παίχτες που συναντήθηκαν με την παραγωγή ήταν ξεκάθαροι ότι δεν θα δεχτούν παράταση του παιχνιδιού επιβίωσης. Αν το τραβήξει χρονικά το παιχνίδι ο Τούρκος παραγωγός,(γιατί όπως όλοι έχουμε καταλάβει προς τα εκεί πηγαίνει)  οι παίχτες είπαν ότι θα το πάνε δικαστικώς το θέμα, και θα έχουμε μαζικές αποχωρήσεις.

Το θέμα είναι υπαρκτό και αρκετά σοβαρό και μεταξύ μας οι παίχτες έχουν το δίκιο με το μέρος τους.

Πολύ σύντομα θα έχουμε τις νεότερες εξελίξεις.
Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε ΕΔΩ: [ΚΛΙΚ].

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr


Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Survivor

Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ