Το Survivor επέστρεψε μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ. Το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης και βασιλιάς των ριαλιτι συνεχίζει δυνατά και στο συμβούλιο είχαμε ξανά μάχες και μάλιστα αυτήν την φορά όχι για τους διάσημους, αλλά με τον Κατσαούνη που εγινε το κόκκινο πανί για τους συμπαίχτες του.

Καθημερινά Survivor 5 Spoiler

Ολοκληρωθήκαν οι δύο αγώνες ασυλίας και ατομικής ασυλίας και είχαμε την επτάδα του τάκου.

Πλέον ο κόσμος, αποφάσισε ποιος θέλει να παραμείνει στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Βαλάντης – Μυριέλλα – Ευρυδίκη – Λάμπρος – Παρασκευή – Ναυσικά – Καλαφατάς

Τώρα από αυτήν την ψηφοφορία ο Καλαφατάς και η Παρασκευή πήραν τους λιγότερους ψήφους.

Τελικά με το ανάλογο σασπένς που δημιουργεί ο Λιανός κατά την διάρκεια της ανακοίνωσης ο παίχτης που αποχώρησε ήταν η ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ.

Αλλά εκτός παιχνιδιού πλέον η Παρασκευή έκανε και τις πρώτες δηλώσεις της.

Αυτός που τα άκουσε περισσότερο από όλους ήταν ο Κατσαούνης.

 Οι πρώτες δηλώσεις της Παρασκευής που αποχώρησε από το παιχνίδι

“Είμαι ανακουφισμένη μετά την αποχώρησή μου από το Survivor. Δεν έχω προσαρμοστεί ακόμα, αλλά μέσα μου νιώθω λίγο καλύτερα, είμαι πιο ήρεμη. Υπερεκτίμησα τις δυνάμεις μου, με πίεσε πάρα πολύ η μοναξιά που ένιωθα. Δεν είχα σκεφτεί ότι θα δυσκολευτώ λόγω διατροφής. Με ζόρισε η λογική ότι πρέπει να επιβιώσουμε με κάποιο τρόπο στο περιβάλλον και θα κάνουμε ότι χρειαστεί”, είπε αρχικά η νεαρή.

“Δεν ένιωσα αδικημένη επειδή τα παιδιά έφαγαν κονσέρβες με κρέας κι εγώ όχι, ένιωσα όμως αργότερα όταν ήρθαν κονσέρβες που μπορούσα να φάω και ο Κατσαούνης είπε ότι εδώ πρέπει να τα τρώμε όλα. Σκεφτόμουν ότι μπορεί να έχω κουράσει κάποιους ανθρώπους επειδή είμαι vegan, δεν με αφορούν αυτοί όμως, απευθυνόμουν σε εκείνους τους ανθρώπους που θα ταυτιστούν μαζί μου, ακόμα κι αν είναι λίγοι”

Η Παρασκευή “καρφώνει” Μυριέλλα και Κατσαούνη

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε ΕΔΩ: [ΚΛΙΚ].

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr