Ο Ατζούν έχει πάρει την απόφαση και είναι πλέον γεγονός. Το νέο Survivor δεν θα είναι όπως το γνωρίζαμε. Έρχεται το Survivor All Star. Έρχεται για να κάνει θραύση. Έρχεται για να μείνει. Έρχεται για να πάει την Τηλεθέαση στα ύψη.

Όλα λοιπόν είναι έτοιμα ώστε να επιστρέψουν μεγάλοι παίκτες πίσω στον Άγιο Δομίνικο για μία μοναδική κατάσταση. Για το Survivor All Star που περιμέναμε τόσο καιρό. Από την νέα χρονιά λοιπόν είναι γεγονός όπως όλα δείχνουν.

Αυτό επιθυμούσε να γίνει από την περασμένη χρονιά η εταιρεία παραγωγής του ΣΚΑΙ, αλλά αυτό δεν κατέστει εφικτό. Όλα σταμάτησαν λόγο της Πανδημίας, ενώ πλέον η απόφαση έχει παρθεί. Όλα λοιπόν είναι έτοιμα να δρομολογηθούν και από την νέα χρονιά να παρουσιαστεί στον αέρα.

Αλλά μετά την φετινή επιτυχημένη χρονιά είναι έτοιμοι.

Ήδη ο Γιώργος Λιανός το ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την βραδιά του μεγάλου τελικού. Οι αιτήσεις ξεκίνησαν, αν και οι παλαιοί παίχτες δεν θα χρειαστούν αίτηση, και οι νέοι θα είναι με πολύ υψηλά αθλητικά στάνταρ. Είτε πρόκειται για διάσημους είτε για μαχητές. Φυσικά να περιμένουμε νέο ρεκόρ αιτήσεων.

Πρώτη έκπληξη. Παρουσιαστής ο Γιώργος Λιανός που θα παραμείνει

Δεύτερη έκπληξη. Παλαιά γνωστά ονόματα αλλά μαζί με νέους παίχτες, θα δημιουργήσουν πολύ δυνατές ομάδες και θα στείλουν το ενδιαφέρον στα ύψη. Ήδη κάποιες πρώτες επαφές έχουν γίνει.

Σύντομα θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες

Το είχε πει και σε ανύποπτο χρόνο και ο Τούρκος παραγωγός.

Αλλά ακόμα δύο παίχτες του φετινού survivor φρόντισαν με δηλώσεις τους να προετοιμάσουν τον έδαφος.

Από την μια η Κάτια Ταραμπάνκο που έχει δηλώσει ότι θα ήθελε να ξαναπάει, και θα είναι πιο προετοιμασμένη.

Αλλά ακόμα μια παίχτρια η Ελίζαμπεθ Ελέτσι στον ημιτελικό έριξε λάδι στην φωτιά και μάλιστα προσπάθησε ο Γιώργος Λιανός να την κάνει να σταματήσει και να μην πει περισσότερα. Δείτε εδώ το σχετικό απόσπασμα στο 4.10 στο παρακάτω βίντεο.